Bilgisayar oyunlari duzeltiyorum oyunu
Kitap,muzik,eski esyalari kurcalama vs vs
La Casa De Papelin 4. Sezonu çıkmış. Bu haftasonunu da kurtardık.![]()
Yaratan Mevla'm hepimizin yardımcısı olsun.Bir kaç gün film seyrettim 2 haftadır 2 kez dışarı çıktım. Lösemi hastasıyım onun için biraz daha dikkatli olmaya çalışıyorum.
Umarım daha uzun sürmez. Bugün 3. Kez çıktım dükkana mitirun hava filtresi ni temizleyip taktım akşamı ettim biraz değişiklik oldu.
Umarım daha az can kaybı ile bu salgindan kurtuluruz.
Allah yardımcımız olsun
Kemoterapi görüyorsan biraz daha dikkatli olma, çok dikkatli ol!Bir kaç gün film seyrettim 2 haftadır 2 kez dışarı çıktım. Lösemi hastasıyım onun için biraz daha dikkatli olmaya çalışıyorum.
Umarım daha uzun sürmez. Bugün 3. Kez çıktım dükkana mitirun hava filtresi ni temizleyip taktım akşamı ettim biraz değişiklik oldu.
Umarım daha az can kaybı ile bu salgindan kurtuluruz.
Allah yardımcımız olsun
- Haftada 1 gün alışveriş için kısa bir süre evden çıkıyorum.
- En büyük hobim satranç. Online satranç oyuncusuyum. Puan sıralamasındaki kolay elde edilemeyecek yerimi koruyabilmek için günde en az 10 maç yapmam gerekiyor. Epey bir zamanım gidiyor.
- MT sayfalarında gezinmek. İlgimi çeken konulara yorum yapmak.
- Takip edilen dizilerin yeni bölümlerini izlemek.
- Haber takibi.
- Eş dost akraba ile telefonlaşmak.
- Günlük ev işlerine yardım etmek.
- Pandemi bitsin diye beklemek.
Baya bir işim varmış![]()
Kemoterapi görüyorsan biraz daha dikkatli olma, çok dikkatli ol!
Hani çok bilgeyim ya!
Portföyümde kanser de var ve hem kemoterapi hem de radyoterapi gördüm.
Bağışıklık sistemini felç ediyor namussuz.
Allah'ta en ufak bir yardımda bulunmuyor haberin olsun.
Tek başınasın.
Ne becerirsen kendin be ce re ceksin.
Kafa yapını sevmemekle beraber yaşama hakkına saygım ve insan olarakta sana sevgim var.
Muhtemelen buna inanmayacaksın ama böyle.
Kafanı ve seni ayırarak geçmiş olsun diyorum.
:mrgreen: :queen: :mrgreen:Y Böylece gençliğim yitip gisiyorr
açılış,kahvaltı,1 bölüm dizi izleme,kahve demleme,spor hareketleri mekik şınav bisiklet,tekrar dizi,haberleri takip etme ve foruma bakma,akşam yemeği,haberler,dizi veya youtube da takılma ve kapanış
Ya olur mu ben düzgün beslenerek, güzel kahvaltı yaparak geçen sene 20 kilo verdim 3 ayda, haftada 2 gün bir saat sporla bi de.