Iftara Gidiyoruz 07.10.2006 Cumartesi Sariyerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akşam üstü işleri yetiştirebilirsem bende gelicem yağmur yağarsa kafesle gelirim artıkın :cherry:

ibooo ::: yağmurda lalalalagüüüümmm yapmak yok ona gore :p :p :p

arkadaşlar ibo gelirken dikkatli olun şöle bi ses duyabilirsiniz ::: lalalala güüüüüümmm :queen: :queen: :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar mekanı arayıp rezervazyonu yapacam herhangi bir değişiklik varsa
söyleyin 10dk nız var:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben gelemiooooomm..:pr: :pr:
S&S

arkadaşlar mekanı arayıp rezervazyonu yapacam herhangi bir değişiklik varsa
söyleyin 10dk nız var:mrgreen:

Hazır telefon açmışken, şu menüye de bi ekleme yaptırt be necdet !

Bu çocuklar doyar da, ben bu menüyü yemekten önce açlığımı bastırsın diye yerim. Senin de pek farkın yok ya... :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hazır telefon açmışken, şu menüye de bi ekleme yaptırt be necdet !

Bu çocuklar doyar da, ben bu menüyü yemekten önce açlığımı bastırsın diye yerim. Senin de pek farkın yok ya... :queen:

ledocum yazı tura atarız kim kazanırsa diğerinin yemeğini yer:queen: :queen:

Aradim Rezervasyon Tamam Kar YaĞarsa Bİle Gİdİyoruz Artik Hava GÜzel Olursa BahÇedeyİz YaĞmur YaĞcak Olursa İÇerdeyİz
Bukadar Basİt:p

Son düzenleme:
Arkadaşlar ufak bi ayrıntı çıktı, annem de gelmek istiyo.. Necdet bişiler yap :) :rendeer:
ya dönüşüm biraz sıkıntılı olacak galiba benim :( kgs yok bende... 2. köprüden gidicem mecburen, araba vapuru en son 9.30muş yeni öğrendim.
LesPaul ile bir türlü iletişim kuramıyorum, henüz bir cevap alamadım...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bırakta gelsin annen ben zaten 15-25kişi arası söyledim lespaulun cep telefonu 05352278804 benden aldığını söylersin:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben dönmek istemem hem istesem de bırakmaz ki :mrgreen: :queen:

vallah ben istanbulu sevmiyorum hatta nefret ediyorum diyebilirim ege akdeniz hatta karadeniz varkene en son marmarayı tercih ederim ama bana kimse sormadıki:pr: :pr: :pr: :p

Arkadaşlar Nejdetle konuştuğumuzda net bir şey diyememiştim. Malüm iş güç. Fakat neyse kophenag kriterlerinden daha muhkem sorunları aştıktan sonra geleceğim kesinleşti.

Nejdet kardeş yahu o soru işareti nemenem bir vurgudur. Neler anlatır ve kaç kişiye sabahtan beri soru işaretini anlatıyorum. Allahtan anlatıyorum ama sonradan hmm demiyorlarmı işte ona tilt olmamak elde değil.

Şimdiden tuttuğumuz orucun kabul olması dileklerimle. Aksam görüşmek üzere hepinize kolay gelsin

saygılarımla

akalteke

çok betonlu bir yer oldu İstanbul ya.. insan doğa arıyor bu kadar betonun arasında. Umarım gittiğimiz gideceğimiz böyle güzel yerler de beton olmaz....

Arkadaşlar Sultansu'dan dönerken(ve ufak bir tur yaparsak turdan) kim nereye gidecek? biz kalıyoruz burda demeyin de gece gece :mrgreen:

vallah ben istanbulu sevmiyorum hatta nefret ediyorum diyebilirim ege akdeniz hatta karadeniz varkene en son marmarayı tercih ederim ama bana kimse sormadıki:pr: :pr: :pr: :p

abi sendemi yav niye kimse olduğu yerden memnun değil :silent: biz istanbuldan kaçmaya çalışıyoz millet istabula gelmeye çalışıyo galiba bu böle sürüp gidecek :silent:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar Nejdetle konuştuğumuzda net bir şey diyememiştim. Malüm iş güç. Fakat neyse kophenag kriterlerinden daha muhkem sorunları aştıktan sonra geleceğim kesinleşti.

Nejdet kardeş yahu o soru işareti nemenem bir vurgudur. Neler anlatır ve kaç kişiye sabahtan beri soru işaretini anlatıyorum. Allahtan anlatıyorum ama sonradan hmm demiyorlarmı işte ona tilt olmamak elde değil.

Şimdiden tuttuğumuz orucun kabul olması dileklerimle. Aksam görüşmek üzere hepinize kolay gelsin

saygılarımla

akalteke

o süper hemen soru işaretini kaldırıyorum:queen: görüşmek üzere:)

akşam üstü işleri yetiştirebilirsem bende gelicem yağmur yağarsa kafesle gelirim artıkın :cherry:

ibooo ::: yağmurda lalalalagüüüümmm yapmak yok ona gore :p :p :p

arkadaşlar ibo gelirken dikkatli olun şöle bi ses duyabilirsiniz ::: lalalala güüüüüümmm :queen: :queen: :queen:
,
Çok ayıp abi ya hani aramızda kalıcaktı... LA LA LA GÜÜÜÜÜM olayı hem motorlayım onun frenleri sağlam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar