Iftara Gidiyoruz 07.10.2006 Cumartesi Sariyerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeşim tebrik ediyorum seni :rendeer: inanmayacaksın ama her virajı döndüğümüzde her ıslak zemini gördüğümde senin için endişelendim :silent: sakın ben bu işi artık öğrendim tamamdır diye düşünme yoksa benim gibi düşe kalka öğrenirsin :pale:

sağolasın

4 günde400 km yaptım. övünmek için söylemiyorum yanlış anlamayın hep temkinli gittim aralara girmedim vs.. İlk dersimi eralp hoca vermişti zaten. Sonra da donald duck ın kitabını kurcaladım biraz.

Sağolun :) Sticker i yapistirdim

Deme yaa bari resimleri yükleyip öyle gitseydi :queen: :queen: :queen:

Bu arada iyi ki arkanızdan takip edecektim. Köprü girişi felaketti kaybettim sizi :salut:

sen bizi hep kaybediyorsun hande:queen: :queen: desemde inanma iyiki varsın:rendeer: :rendeer:

kardeşim tebrik ediyorum seni :rendeer: inanmayacaksın ama her virajı döndüğümüzde her ıslak zemini gördüğümde senin için endişelendim :silent: sakın ben bu işi artık öğrendim tamamdır diye düşünme yoksa benim gibi düşe kalka öğrenirsin :pale:

sağolasın

4 günde400 km yaptım. övünmek için söylemiyorum yanlış anlamayın hep temkinli gittim aralara girmedim vs.. İlk dersimi eralp hoca vermişti zaten. Sonra da donald duck ın kitabını kurcaladım biraz.

Sağolun :) Sticker i yapistirdim
güzel kullandın kardeşim baya iyiydin sana hasanmı laf etti pardon paris deki malatyalı hasanmı:queen: :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
okadar resim çekilmiş nerde göremedik çok tembelsiniz yaa.13 de gene iftar var ona göre herkes hazırlığını yapsın antalya korkutelinden selamlar.

Her şey için teşekkürler :)

Çok güzel bir geceydi. Yemekler, seçilen yer güzeldi. Motoboy'un ateş topu atan motoru da felaketti :wiinkk:
Keşke giderken 16-17 motorun arkadan fotoğrafı çekilseydi, aklıma gelseydi söylerdim. Ya o refüj müdür nedir. Kim koydu onu orayaaaaa :queen: herkes u dönüşü yapmış ben oraya geldiğimde refüjü duvar zannedip içerden girdim sola arabanın biriyle burun buruna geldik. frenleyip sol şeridin dibine gittim hemen..
Bu mondial de o kadar yokuşa tempoya iyi dayandı yahu. Hele hyo 250 comet'i ışıklarda artçıyla geçince gözüme girdi :queen: bi ara motoru 200cc yaptırıcam galiba o zaman iyi bişi olacağa benziyo...

gecemiz süper geçti bütün gelen arkadaşlara tşk ediyorum ve sözlerine sağdık
oldukları için tekrar tşk ediyorum gelelim sağdık olmayanlara
alperr:ağır ceza mahkemesine sevk edildin:queen:
lespaul:ağır ceza mahkemesi :queen:
desperadost:ağır ceza mahkemesi:queen:
007:hafif para cezası:queen:
tunoka:idam onur konuğu olduğu için:salut:
destinyofrock:hafif para cezası
arkadaşlar birini unuttuysam söyleyin lütfen:queen:
tronic:hafif para cezası:mrgreen:

ya necdet abi ben geç gelicem dedim ama daha sonra mekanın yerini öğrenmek için nete girme fırsatı bulamadım:pale:

kimsenin bu topikte sesi çıkmaz olmuş anlaşılan :pr: nerdesiniz millet :salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
burayı kapattık aksi şey diğer topicte devam :bounce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar