Iftara Gidiyoruz 07.10.2006 Cumartesi Sariyerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anca geldim ve herkesi ekledim geç gelen olsada fark etmez en az 22.00kadar oradayız çay sefasına bekleriz havamızda güzel zaten:)

abi biz sarıyerli olarak bukadar deyiliz,ya nerde bu insanlar :pr: nerdesin susuz ammet taner nerdesin mehmet kardeşim motoboy nerdesiniz yafu:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi biz sarıyerli olarak bukadar deyiliz,ya nerde bu insanlar :pr: nerdesin susuz ammet taner nerdesin mehmet kardeşim motoboy nerdesiniz yafu:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

sizin sarıyer ekibi zayıf çıktı :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoppp sarıyerlıler zayıfmı kim demiş yazın ya benıde yettim cihan abi:)

cihan kardeşim orda safari de yapabiliriz :queen: bize rehberlik edersen tabi

vay hasan,niko kardeşimde burdaymış:queen: :queen: nasılsın kardeş ? yaparım tabiyki neden olmasın yafu:queen: :queen:

sizin sarıyer ekibi zayıf çıktı :queen:

abi tek başına herkese yeterim :queen: :queen: bak kızdırmayın beni çayırbaşındaki bütün çingeneleri başınıza toplarım nede olsa onlarda sarıyerli:queen: :queen: :queen: :queen:

abi o zaman seni hiç almazlar ya, ismini sildir istersen. rezil olma kapıda:p

selam kardeşim nasılsın :rendeer:

hoppp sarıyerlıler zayıfmı kim demiş yazın ya benıde yettim cihan abi:)

yazdırsana adını kardeşim listeye ne biçim sarıyerlisin yafu :pr: necdet abi motoboyla ahmet taneride yaz sen olurmu? onlarda sarıyerli ama soğan sarıyerli baksana sesleri çıkmıyor:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
az önce desperadostla konuştum gitarıyla gelecek inşallah bi işi çıkmasa:)

slm arkadaşlar birkaç gün önce hasanla birlikte yer araştırmaya çıktık ve
sarıyerde hem kapalı hem açık mekanı olan güzel bi yer bulduk.topik bugüne
kadar açmadık çünkü kan bağışıda gündemdeydi ama onu ertelediler ve
birkaç arkadaşla konuşup gidelim diyoruz bu güzel iftar yemeğine isteyen gelebilir herkese açık bir akşam olacak havamız güzel olursa bahçede yemeğimizi yiyeceğiz bu arada tam konuya geldim yemeklerde 2çeşit çorba olacak iftar tabağı fındık lahmacunu çoban salatası köfte yada tavuk seçeneği ve tatlı içecek olarakta meşrubat limitsiz 20kişiyi geçerse geçmese 2 bardak ve çay tabi.iftar yemeğin ücreti kişi başı 25 ytl ne pahalı nede çok uygun ama
gittiğimiz yere bakınca uygun diyebiliriz .neden burayı seçtik hem biraz yol yaparız dedik (LEVENTTEN 15-20KM)hemde doğanın içinde sesiz sakin olsun dedik.

not:tesisin adı ve websitesi:www.sultansuyu.com

1.buluşma noktası levent bp saat 16.45 cumartesi

2.buluşma noktası maslak bp saat 17.15 cumartesi

gelmek isteyen arkadaşlar listeye adını yazdırsın ona göre sayı verilecektir herkese saygılar sevgiler

1.skullhunter
2.007
3.necdet
4.donniedarko
5.lespaul
6.aksi
7.alperr
8.vınvın
9.denden
10.ledo abimiz
11.thai
12.tronic
13.motoboy
14.desperadost ve gitarı:mrgreen:
necdet abi listenin başında görmek isterim kendimi bir sarıyerli olarak:queen: :queen:

eywallah, iyiyim çok şükür.
ctesi güzel bi iftar yapıcaz işallah, gelemeyen derdine yansın napalım:)

evet kardeşim vallahi dediğin gibi gelmiyen derdine çok yanıcak:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
az önce desperadostla konuştum gitarıyla gelecek inşallah bi işi çıkmasa:)
abi benim için sorun yok ne demek ya yalnız gitar biraz yemek seçer menü olayını soruyor:mrgreen: ne demek ya benim için onur sizlerle beraber olmak yalnız donniedarko diye bi arkadaş var yıldızımız tutmadı o gelirse zor be abi:queen: öpüyorum sizi...:)

abi benim için sorun yok ne demek ya yalnız gitar biraz yemek seçer menü olayını soruyor:mrgreen: ne demek ya benim için onur sizlerle beraber olmak yalnız donniedarko diye bi arkadaş var yıldızımız tutmadı o gelirse zor be abi:queen: öpüyorum sizi...:)

sen yeterki teşrif et donniedarko almayız içeri :queen: dimi hasan kardeşim :queen: :queen: :queen:

aranıza yeni katılan biri olarak ben de gelmek istiyorum :)
necdet beni de yazarsan sevinirim :cat:

aramıza hoş geldin kardeş güzel ve anlamlı bir iftar sofrasında katılman bizimle olman gayet güzel ve anlamlı olur tekrar hoş geldin:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

zaten sanatçı adam da öyle her yere gitmemeli kendini ağırdan satmalı:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

doniyi haber turuna göndeririz merak etme sen:queen: :queen: bomba ihbarına:queen: olurmu

Yarın çanakkaleye gidiyorum, 29 ekim çanakkele gezimiz için ön hazırlık yapmaya. Muhtemelen c.tesi akşamına dönmüş olurum, ama yine de söz vermiyim necdetcim.
Ayrıca ben budistim, herhangi bir problem çıkmasın :):p

ana bakın kimler gelmiş buraya vumarın oğlu timar:queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
29 ekimde çanakkale gezisi mi var? niye bizim haberimiz yok :bounce:

Sevgili donni'ciğim darkom, fotoğrafları çekip oteli ayarlayıp, yol güzergahını belirleyip, duyurusunu ben veya skullhunter yapacak zaten, ben sizler için gidiyorum zaten....
Kimsenin haberi olmadan gezi mi olur....:mrgreen:

İnşallah c.tesi akşamına yetişirim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aranıza yeni katılan biri olarak ben de gelmek istiyorum :)
necdet beni de yazarsan sevinirim :cat:

yazdım kardeşim yeni eski ne fark eder tanışmanın tam yeri işte:)

Sevgili donni'ciğim darkom, fotoğrafları çekip oteli ayarlayıp, yol güzergahını belirleyip, duyurusunu ben veya skullhunter yapacak zaten, ben sizler için gidiyorum zaten....
Kimsenin haberi olmadan gezi mi olur....:mrgreen:

vay kardeşim uazaya gitsen bile gelirim beni liste başı bile yapabilirsin:p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
necdet abi ya iftardan sonra acaba bir rumelı feneri yapsakmı orman yolundan süper olur ama kimse sıcak bkmaz sanırım:salut:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar