İstanbul Park

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam arkadaşlar,

Geçen gün bir kaç arkadaş havalarında güzel olmasından faydalanarak ufak bir sezon açılışı yaptık.

3. Turu 2.44 olarak tamamladım.

5. Turu 2.42 olarak tamamladım.

10. Turu 2.39 olarak tamamladım.

2.39.19 ile tamamladığım bu tur sayesinde bu günü kadar İstanbul Parkta atılmış en hızlı süre sıralamasında da ilk 5 içine girmiş bulunuyorum.

Biraz lastiklerden yedik, biraz pahalıya patladı ama hem ilk 5 içinde olmak hemde yeniden piste çıkmak paha biçilemez bir duygu.

lVn0sU.jpg

Hocam piste ne tür bir organizasyon aracılığıyla çıktın? İstanbul'a taşınmamla bende bu sezon bol bol piste girmeyi planlıyorum ama işleyiş tamamen değişmiş. en son 2016 da girdiğimde siteden seansı 350 liradan rezervasyon yaptırıyorduk, talebe göre pist günü düzenleniyordu.
Bildiğim kadarıyla motosiklet pist günlerini motoron düzenliyor. Onların sitesinde de en erken 23 Nisan'da gözüküyor. İstanbul parkın sitesinde de motosikletlerle alakalı birşey bulamadım.

Super Moderator
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:   Forum ahlakı dışında davranışlar sergileyen arkadaslar icin son bir ikaz; bu platform kahvehane köşesi değil, uslubunuza,tavrınıza, yazdıklarınıza dikkat etmeli,insanlara karşı saygılı olmak zorundasınız, zorundayız!.. Bu durum kendinize saygınız olmasa bile zaruridir. Her gün 10 binlerce insan sorularına cevap bulabilmek için bu forumda yazılanları okuyup birşeyler öğrenmeye çalışıyor, lütfen biraz saygı!..
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hız tutkunuzu trafikte değil pistte tatmin etmeniz takdiri hak ediyor.

Teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:33 ----------

Daha iyi süreler yapman dileğiyle. :cat:

Sağol dostum. Sende MT 7 almışsın, biraz geç olacak belki ama güzel günlerde kullanmanı dilerim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:34 ----------

Hocam piste ne tür bir organizasyon aracılığıyla çıktın? İstanbul'a taşınmamla bende bu sezon bol bol piste girmeyi planlıyorum ama işleyiş tamamen değişmiş. en son 2016 da girdiğimde siteden seansı 350 liradan rezervasyon yaptırıyorduk, talebe göre pist günü düzenleniyordu.
Bildiğim kadarıyla motosiklet pist günlerini motoron düzenliyor. Onların sitesinde de en erken 23 Nisan'da gözüküyor. İstanbul parkın sitesinde de motosikletlerle alakalı birşey bulamadım.

Size konuyla alakalı özel bir mesaj yolladım.

pist günleri daha başlamadı , o süreleri umarım r25 le falan yapmısınızdır :D şeyi anlamadım ben en hızlı 5 muhabbetini o makineyle 2:20den fazla donenelere ampute raporu falan verılmelı bence

Hız ve viraj isteğini pistte gidermek süper olmalı.
Tebrikler.
Keşke vakit bulabilsek de biz de İstanbul parkta ya da başka bir yerde piste girebilsek.
Tur süresine gelince caglar48 in dediği gibi 2:48 çok kısa bir süre değil sanki.
Piste giren arkadaşlardan bildiğim kadarı ile ilk sırlardaki süreler 2.02 2.03 gibiydi.
Bence sürenin bir önemi yok, önemli olan alınan zevk.

Son düzenleme:
Bende pistte gazlamayı çok isterdim :) Ama full ekipmanı hala alabilmiş değilim. gerçi alsam bile yanlış hatırlamıyorsam eğer piste giriş ücreti çok pahalıydı sanırım. 1500 tl gibi.

Bende pistte gazlamayı çok isterdim :) Ama full ekipmanı hala alabilmiş değilim. gerçi alsam bile yanlış hatırlamıyorsam eğer piste giriş ücreti çok pahalıydı sanırım. 1500 tl gibi.

Motoron pist günleri olarak, 2020 için paket satış var şuan.
Tek pist günü için şuan satış var mı bilgim yok
10 pist günü için paket 8550tl
4 pist günü için 3550tl
Yanlış hatırlamıyorsam
2019 da 400tl civarındaydı.
Son trackday da yeni başlayanlar için seansını 100tl yapmışlardı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------

Toprak 2:00:00 yaptı diye biliyorum R6 ile.

Salih Yoluç 918 spyder ile 02:08.657 yapmış. Bence 2:20 de çok iddialı olabilir :)

https://intercitypark.com

Belki kategoriler farklıdır.
2019 daki bir pist günündeki turlar şu şekildeydi.
İzinsiz paylaştığım için İsimleri sildim :)

QHzQYr.jpg

Önceden de belirttiğim gibi , profesyonel yarışçı değilseniz,
ki aramızda öyle biri olduğunu hiç zannetmiyorum :)
Sürenin önemi yok, önemli olan alınan zevk.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar