Amortisör borularında yamukluk yoksa,
Boruları sıkan alt ve üst tablaların cıvatalarını gevşetip düzeltilir.
Bisiklet gidonu düzeltir gibi..
Galiba amortisör boruları yamuk ve motor sola çekiyor , düz gitmesi için gidonu sağa basıyor olabilirsin..

Bencede öyle olabilir çünkü elleri bırakınca sadece sola çekiyor
virajı alamayıp, yoldan cıkıp, arazideki taşa vurunca benim direksiyonda öyle olmuştu...
amortisör borularını düzelttik... kılınç gibi oldu :mrgreen:...
ama bunun gibi aynı yamukluk her zaman oldu... 1500 kere söktüm, taktım, yağladım... yoook...
tamirci arkadaş, aha bu şey gibi duran milin :mrgreen: :queen: yamuk olduğunu söylemişti... 4 sene kullandım... zararını görmedim...
[url]https://i.hizliresim.com/dLQ39n.jpg[/url]
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------
kafanı hafif sağa doğru eğ... o zaman cekmez... dengeyi bulman lazım...
baktınız kafa kurtarmıyor, yamukluk çok... bu sefer kıçınızı da hafif sağa kaydırın.... kesin çözüm.... :thumleft:
Vallaha hepsini hallettim yinede hafif sağa dönük duruyor
Düşük süratle giderken motoru sağ yatırın, belki düzelir![]()
Parça değiştirmeden önce gidonu düz hale getirip iyice arasaydın keşke yamuk parçanın nerede olduğunu. Rahatsız ediyor mu bu arada giderken? Muhtemelen biraz böyle sürseniz beyniniz uyum sağlar, ama motor değiştirdikten sonra sağ çekmeye alıştığınız için sağ tarafınızdaki duvara dalmak da var![]()
Düşük süratle giderken motoru sağ yatırın, belki düzelir![]()
Parça değiştirmeden önce gidonu düz hale getirip iyice arasaydın keşke yamuk parçanın nerede olduğunu. Rahatsız ediyor mu bu arada giderken? Muhtemelen biraz böyle sürseniz beyniniz uyum sağlar, ama motor değiştirdikten sonra sağ çekmeye alıştığınız için sağ tarafınızdaki duvara dalmak da var![]()