Honda Türkiye 2020'de Hangi Modelleri Getirecek...

odo

Cb 500x rally raid gelmeli.. Hafif iki silindir 650 cc altı enduro makina lazım hondaya.

Haberin içeriği ile başlık uyuşmuyor.

Başlığın "Honda'nın 2020 hedefleri" olarak değiştirilmesini öneriyorum.

Motosikleti
ATadvs
Elektrik motorunun yüksek torku ve her devirde yüksek gücü olunca elektrikli motorlar da gaza dokununca uçar gider. Kafa ütüleyen motor gürültüsü de kalmaz. Elektrikli motorlar yaygınlaşınca miss gibi olacak. Tek sorun batarya teknolojisi.

Zero DSR ile test surusu sonrasi tecrubeyle sabittir :)

Bir motosikletin yüksek torklu olması veya gaza dokununca uçup gitmesi,hatta 0-100 ün çok iyi olması değil burada mevzu.
Motosiklette vitesle verilen devir ve hızlanma,egsoz tınısı ve motor sesi gibi bir çok motosiklet kullanıcısına keyif veren ögeler ortadan kalkacak.
Bundan dolayıdır ki elektrikli motosikletler pil güçleri ve sessiz fakat orantısız görece hızlı gitmeleri ile benim ilgimi çekmiyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir motosikletin yüksek torklu olması veya gaza dokununca uçup gitmesi,hatta 0-100 ün çok iyi olması değil burada mevzu.
Motosiklette vitesle verilen devir ve hızlanma,egsoz tınısı ve motor sesi gibi bir çok motosiklet kullanıcısına keyif veren ögeler ortadan kalkacak.
Bundan dolayıdır ki elektrikli motosikletler pil güçleri ve sessiz fakat orantısız görece hızlı gitmeleri ile benim ilgimi çekmiyorlar.

Hele bi deneyin, sonra fikir sahibi olun :wiinkk:

Cunku deneyip te etkilenmeyen, "tu ka ka" diyen duymadim daha... :)

Zamaninda SDR'a alternatif olarak denedigim motosikletler arasinda en ust sirada cikan Zero SR oldu... Fiyati SDR kadar olmasina ragmen satabiliyorsa zevksiz degildir emin olun.

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)

Vallahi fiyatları ulaşılır olsa ve en az onun kadar önemli menzilleri biraz artabilse (400-500km) sn durmam elektrikli alırım. Hayvan gibi tork, hızlanma ve bütün bunlar kafa s.kmeden ve çok çok daha uygun işletme maliyetiyle. Gâvur buradaki seçim opsiyonuna "no brainer" diyor...

Motosikleti
ATadvs
Vallahi fiyatları ulaşılır olsa ve en az onun kadar önemli menzilleri biraz artabilse (400-500km) sn durmam elektrikli alırım. Hayvan gibi tork, hızlanma ve bütün bunlar kafa s.kmeden ve çok çok daha uygun işletme maliyetiyle. Gâvur buradaki seçim opsiyonuna "no brainer" diyor...

Vallahi ne kadar menzili artarsa artsın sonunda ulaştığın yerde 1 saat ve üzeri pil dolumu beklendiği müddetçe, yakıt gibi doldur git olmadığı sürece (her yerde şarj ünitesi bulunamamasından bahsetmiyorum bile) elektrikli motosiklet ,elektrikli bisikletten farksız gözümde.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Vallahi ne kadar menzili artarsa artsın sonunda ulaştığın yerde 1 saat ve üzeri pil dolumu beklendiği müddetçe, yakıt gibi doldur git olmadığı sürece (her yerde şarj ünitesi bulunamamasından bahsetmiyorum bile) elektrikli motosiklet ,elektrikli bisikletten farksız gözümde.

Benim kullanımıma her akşam şarj et yetiyor aslında. Şu anki hali ile sadece şehir içi kullanıma uygun, arzulanan şehirler arasına da uygun olsun... Bu arada yeni pil teknolojileri çıkıyor, yarım saatte fulleme olabilecek belki ileride...

Her yeni teknoloji gibi önce zengin oyuncağı olacaklar, zenginler tadını çıkaracak, üretici de zenginden arge bedelini çıkaracak sonra maliyetler düşünce de fakir kullanmaya başlayacak. Bu bahsettiğim süreç de 5—10 yıl arası.

getirse nolacak kaç kişi alabilecek bu ekonomik rahatlıkda ekonomik kriz yok süper ekonomi kimse istediği şeyi alamıyor herkesin elinde telefon nerde bu rahatlık eskiden telefonmu vardı yağ kuyruğu çöp kuyruğu nankörler :pr:

2020 honda motosiklet ne olacak? Türkiye pazarı 2019’da 105 bin oldu. Bu da 15 yılın en düşük olanı. 2020’de 115 binden yukarı çıkmaz.
ha baya bayaa 2020de satışlar artıcakmı diyorsunuz :queen:

Honda sitesine girip modellere baktım, 500 serisi komple yok. Satacak tek 500 modeli CB500X idi onu da tüm çağrılarımıza rağmen ısrarla getirmediler. 250cc altına odaklanmışlar, gerisi reklam.

Honda bu sene tam gaz gidiyor :)
Yeni cbr 1000RR R için
250 bin TL’den söz ediyor bayiler
Şaka gibi.
Normalde birçok modelde Honda Türkiye fiyatları
Avrupa fiyatlarının altındaydı.
Ben de RR R için heveslenmiştim
Ama hevesim kursağımda kaldı.

Yeni cbr 1000RR R için
Şaka gibi.

2023'de 1000RR RRRR olmasından korkuyorum :D

Yeni cbr 1000RR R için
Şaka gibi.

Üfff paraya bak,O paraya kaç YBR125 alınır bilir misiniz??? :queen::queen::flower::flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2023'de 1000RR RRRR olmasından korkuyorum :D

Hocam bu espri acayip ele ayağa düştü haberin olsun ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------

Yeni cbr 1000RR R için
Şaka gibi.

Honda diğer üreticiler kadar iddialı SS uretmedigi zaman elestirenler şimdi de fiyatı pahalı diyor!!1

Sen istiyor en iyi ss,o zaman verecek 200+ bin TL

Rebel 500 getirmeyen hondaya diyeceğim kelime yok malesef... Yazık ki hondaya binemeyecegim.

Ben her ne kadar Yamaha kullansam da Honda fan’ıyımdır. Honda Türkiye sayesinde Honda motosiklet sahibi olamayacağım :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar