Elektrik motorunun yüksek torku ve her devirde yüksek gücü olunca elektrikli motorlar da gaza dokununca uçar gider. Kafa ütüleyen motor gürültüsü de kalmaz. Elektrikli motorlar yaygınlaşınca miss gibi olacak. Tek sorun batarya teknolojisi.
Zero DSR ile test surusu sonrasi tecrubeyle sabittir![]()
Bir motosikletin yüksek torklu olması veya gaza dokununca uçup gitmesi,hatta 0-100 ün çok iyi olması değil burada mevzu.
Motosiklette vitesle verilen devir ve hızlanma,egsoz tınısı ve motor sesi gibi bir çok motosiklet kullanıcısına keyif veren ögeler ortadan kalkacak.
Bundan dolayıdır ki elektrikli motosikletler pil güçleri ve sessiz fakat orantısız görece hızlı gitmeleri ile benim ilgimi çekmiyorlar.
Bir motosikletin yüksek torklu olması veya gaza dokununca uçup gitmesi,hatta 0-100 ün çok iyi olması değil burada mevzu.
Motosiklette vitesle verilen devir ve hızlanma,egsoz tınısı ve motor sesi gibi bir çok motosiklet kullanıcısına keyif veren ögeler ortadan kalkacak.
Bundan dolayıdır ki elektrikli motosikletler pil güçleri ve sessiz fakat orantısız görece hızlı gitmeleri ile benim ilgimi çekmiyorlar.
Vallahi fiyatları ulaşılır olsa ve en az onun kadar önemli menzilleri biraz artabilse (400-500km) sn durmam elektrikli alırım. Hayvan gibi tork, hızlanma ve bütün bunlar kafa s.kmeden ve çok çok daha uygun işletme maliyetiyle. Gâvur buradaki seçim opsiyonuna "no brainer" diyor...
Vallahi ne kadar menzili artarsa artsın sonunda ulaştığın yerde 1 saat ve üzeri pil dolumu beklendiği müddetçe, yakıt gibi doldur git olmadığı sürece (her yerde şarj ünitesi bulunamamasından bahsetmiyorum bile) elektrikli motosiklet ,elektrikli bisikletten farksız gözümde.
Honda bu sene tam gaz gidiyor
Yeni cbr 1000RR R için
250 bin TL’den söz ediyor bayiler
Şaka gibi.
Normalde birçok modelde Honda Türkiye fiyatları
Avrupa fiyatlarının altındaydı.
Ben de RR R için heveslenmiştim
Ama hevesim kursağımda kaldı.
Yeni cbr 1000RR R için
250 bin TLden söz ediyor bayiler
Şaka gibi.
2023'de 1000RR RRRR olmasından korkuyorum![]()
Yeni cbr 1000RR R için
250 bin TLden söz ediyor bayiler
Şaka gibi.
Üfff paraya bak,O paraya kaç YBR125 alınır bilir misiniz??? :queen::queen::flower::flower: