Iftara Gidiyoruz 07.10.2006 Cumartesi Sariyerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm arkadaşlar birkaç gün önce hasanla birlikte yer araştırmaya çıktık ve
sarıyerde hem kapalı hem açık mekanı olan güzel bi yer bulduk.topik bugüne
kadar açmadık çünkü kan bağışıda gündemdeydi ama onu ertelediler ve
birkaç arkadaşla konuşup gidelim diyoruz bu güzel iftar yemeğine isteyen gelebilir herkese açık bir akşam olacak havamız güzel olursa bahçede yemeğimizi yiyeceğiz bu arada tam konuya geldim yemeklerde 2çeşit çorba olacak iftar tabağı fındık lahmacunu çoban salatası köfte yada tavuk seçeneği ve tatlı içecek olarakta meşrubat limitsiz 20kişiyi geçerse geçmese 2 bardak ve çay tabi.iftar yemeğin ücreti kişi başı 25 ytl ne pahalı nede çok uygun ama
gittiğimiz yere bakınca uygun diyebiliriz .neden burayı seçtik hem biraz yol yaparız dedik (LEVENTTEN 15-20KM)hemde doğanın içinde sesiz sakin olsun dedik.

not:tesisin adı ve websitesi:www.sultansuyu.com

1.buluşma noktası levent bp saat 16.45 cumartesi

2.buluşma noktası maslak bp saat 17.15 cumartesi

gelmek isteyen arkadaşlar listeye adını yazdırsın ona göre sayı verilecektir herkese saygılar sevgiler

ONUR KONUĞUMUZ TUNOKA ABİMİZ:)
1.skullhunter
2.007
3.zühtüpaşamız
4.donniedarko
5.lespaul
6.aksi
7.alperr
8.vınvın
9.denden
10.ledo abimiz
11.thai
12.tronic
13.desperadost ve gitarı:mrgreen:
14.gece_yaratığı
15.Shamyl
16.necdet
17.acemii
18.destinyofrock
19.akalteke
20.starsailor
21.gelişim sürücükursu
22.musturaki

007

Neco iftardan sonra gelicem ben bir mahsuru yoksa çay- kahve muhabbetine... Yolcum var onu alıcam... :p

Necdet, "belki" ya da "%50" opsiyonlu olarak beni de yazabilirmisin ?

Cumartesi günü bir işimin çıkma ihtimali var da...

En geç cumartesi öğlene kadar (büyük ihtimalle de yarın akşama kadar ) kesin durumum belli olur ve sana bildiririm.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hadi hanımlar beyler şehrin gürültüsünden eksoz dumanından uzak ormanın güzel havasını kaçırmayın oruçlu olan olmayan herkesi bekleriz iftar bahane maksak bir arada olmak. bu arada iftar yapacağımız mekanın bitişiğinde gokart pisti var isteyen erkenden gidip burada da hoşça vakit geçirebilir ya da mekanın hemen karşısında orman fakültesinin bitki müzesi var kitabınızı gazetenizi alıp orada da birkaç saat sükunet içinde kafa dinleyebilirsiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yarın çanakkaleye gidiyorum, 29 ekim çanakkele gezimiz için ön hazırlık yapmaya. Muhtemelen c.tesi akşamına dönmüş olurum, ama yine de söz vermiyim necdetcim.
Ayrıca ben budistim, herhangi bir problem çıkmasın :):p

ben de gelirim ancak iftardan sonra çay faslına yetişebilirim ancak.beni de yaz necdet abi.

Baylar bayanlar koskoca İstanbul Mt den bu kadar kişi mi geliyor yani :cyclopsan

Yazın son günleri değerlendirelim arkadaşlar :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yarın çanakkaleye gidiyorum, 29 ekim çanakkele gezimiz için ön hazırlık yapmaya. Muhtemelen c.tesi akşamına dönmüş olurum, ama yine de söz vermiyim necdetcim.
Ayrıca ben budistim, herhangi bir problem çıkmasın :):p

29 ekimde çanakkale gezisi mi var? niye bizim haberimiz yok :bounce:

necdet abi beni eklemişsin bile:)
kesin ordayım:cat:

ybrleri içeri almıyolarmış haberin olsun :queen:

ben de gelirim ancak iftardan sonra çay faslına yetişebilirim ancak.beni de yaz necdet abi.

uğur kardeşim bekleriz seni gelebilirsen daha erken gel

Son düzenleme:
selam millet :queen: benide ekleyin dememe gerek yok zaten sağolsun meşhur otelcimiz sayın necdet gül beyler beni eklemişler :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
anca geldim ve herkesi ekledim geç gelen olsada fark etmez en az 22.00kadar oradayız çay sefasına bekleriz havamızda güzel zaten:)

selam millet :queen: benide ekleyin dememe gerek yok zaten sağolsun meşhur otelcimiz sayın necdet gül beyler beni eklemişler :rendeer:

yapacağını yaptın yine aksi ceza olarak senin tatlın özel olacak erik tatlısı:queen:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar