Yanlış mevsimi seçtin Salihaaaaaaaaa :queen:
gerçekten öyle
içerik bulamıyorum çekecek
neler yapabilirim yardımcı olsanıza
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=h5b5iIMHnkg&t=3s
bu arada 3. minnoş videomu da yayınlamanın mutluluğunu yaşıyorum belki benimle bu mutluluğu paylaşmak istersiniz
yazarın tipi önemli değil açıkçası,
ama içinde 2 3 4 5 6 7 varsa çok ilgi çeker
full aksesuar, full bilgi (hem yol hem trafik hem de motoisklet) ve hoşsohbet olsun yeter.
kadın motosikletliler benim hep ilgimi çekmiştir
istanbul trafiğinde sıkça görüyorum ve açıkçası onlarla birlikte sürmek hoşuma gidiyor
zira en çok trafiğe onlar dikkat ediyor, daha bir kadın sürücünün motosiklette kızdığım bir hareketine denk gelmedim.
aksesuarı eksik kadın sürücü görmedim.
trafik kurallarına uymaya çok özen gösteriyorlar
sık sık çengelköy-etiler arası gidip geliyorum cbr 150'sinden tut, mt25'ine, nc750x'ine kadar çok çeşitli kadın sürücü gördüm hepsi de motosiklet sevgimi depreştirdi.
yanlarından geçerken saygı duyarak geçiyorum
bazen görüyorum motosiklet durduğunda ayakları yere zor değiyor ama o koca motosikleti dimdik tutuyor, hoşuma gidiyor.
hatta bazen çiftler görüyorum, onlar da hoşuma gidiyor, zira onlar da daha dikkatli kullanıyormuş gibi geliyor.
aynı kasklar, aynı ceketler vs..
eşim artçım olduğu vakitlarde bu tip çiftlerle birlikte gitmeye çabalıyorum
sanki iki çift motosiklet ekibiyimiş gibi
motosiklete dişi eli değmesi hoşuma gidiyor, sanki biraz uygarlık geliyor; yola, trafiğe...
umarım çoğalırlar ve ergen motosikletli/terörist motosikletli gibi saçmasapan kalıplar bir gün ölür.
Sanırım kadın motovlogger eksiğini kapatayım, videolar çekeyim, takipcim çok olsun, youtube'dan para kazanayım diyorsun.
iki sorun var. ilki, youtube'dan para kazanma durumu artık çok kolay değil. ikincisi, içerik yok, içerik fikri yok.
Hayatı biraz doğaçlama yaşa. Kurallara takılma. Burada kurallara uyan motosikletçi goygoylarına da girme. Sanırsın hepsi 4x4'lük.
Senin kendin gibi, kendinin beğeneceği ve kendi içine sinen videolar çekmen lazım.
Video'larını çektikten sonra, otur kendi çektiklerini kendin izle. Kendin beğeniyorsan, video'nu yayınla. Ben kendi adıma bir içerik paylaşmıyorum. Gittiğiyim yerleri seviyorsam veya paylaşmak istiyorsam paylaşıyorum. Genelde hoşuma giden olayları, online olarak tekrar tekrar yaşamak hoşuma gidiyor. Olaylara bir kadın olarak şunu yapıyorum die yaklaşma. Sen dondurma seviyorsan, erkeklerde dondurma seviyor. Fakat kadınların sevdiği dondurma bu die algı ile girersen o işe, bu kimsenin ilgisini çekmeyecek veya hayal ettiği (kadınların neli dondurma sevdiği, kadınları tavlama dondurmaları konusu vs vs vs) gibi konular olmadığı için bu abazan tayfayıda kendinden soğutacaksın.
Bir mühendislik dalında mühendissin değil mi? Özüne geri dön ve sorunu bul, çözümsel yaklaşım, çözümünü seç, maddelere yay, sorunu çöz.
Sorun? Motovlog çekimi.
Çözümler? Beğenilen içerik geliştirme, para ile videoya like kasma, senin başta dediğin gibi kadınsal meta, değişik bakış açısı ile yorumlama vs
Maddeler? *En absürt ve en gereksiz şeyi yazacağım ki bu saçmalığı kullanma die.
Kadınsal meta;
a) kadın bul
b) kadınların sorunlarını bul
c) kadınlarıb sorunları ile ilgilen; göğe yükselt veya yerin debine sok
d) goygoy maddelerini yazmak bile canımı sıktı vs vs vs Çözümleme örneğide aldın.
Sorunu çözme safhasına geldin. En önemlisi burada. Sorunun var ise mutlaka çözümün de vardır :wiinkk:
Hadi şimdi daha dikkatli şekilde işlerine başla. :cat: Emek vermeden yemek olmaz. Ayrıca burada yaptığın sürekli içerik sormak bana biraz beleşçilik gibi geliyor. Kendi yağında kavrul ve küllerinden yeniden doğ :rendeer:
Çok mantıklı kıyaslama yapıyorsunuz valla bravo :cat:
Birincisi "Enduro" kullanan bir kadını "Scooter" kullanan bir kadınla kıyaslıyorsunuz
Hanımefendinin kim bilir kaç yıllık tecrübesini benim 3-4 yıllık motor tecrübemle kıyaslıyorsunuz
Türkiye şartlarında "kadın" olmakla avrupa şartlarında "kadın" olmayı kıyaslıyorsunuz
Hepsini geçtim "KIYASLIYORSUNUZ" ????
Neye göre kime göre hangi hakla?
Çok mu başarılısınız?
O zaman çekin video biz de sizi kıyaslayalım. Ne adamlar var "Yurt dışında" mesela, çekin izleyelim "sizin motorculuğunuzu" yorumumuzu yapalım.
Minnoş Rider Pençelerini çıkarttıama KIYASLANMA olayı can sıkıcı, o konuda hak verdim, videonu müsait bir zamanda izleyeceğim
2.0 Aldık Sorun YokAramızda Fenerbahçeli var mı :mrgreen:
Varsa belki izlemek istersiniz :rendeer:
https://www.youtube.com/watch?v=Ua-qrS-XFSk
Bir kadın motovlog izleyecek olsanız ne olmasını beklerdiniz anket yapalım
1- Güzel alımlı bir kadın,
2- Albenisi yüksek kaliteli bir motor,
3- Çok iyi motor sürmeli, manevraları hızlı ve süratli motor kullanmalı,
4- Çekim esnasında muhabbet etmeli, hoş sohbet olmalı
5- Komik ve esprili olmalı, sesi güzel olmalı
6- Motor tavsiyesi vermeli, farklı motorlar tanıtmalı
7- Tavsiye vermesin abi beni gezdirsin yeter
8- Motosiklette yaşadığı olayları anlatmalı,
9- Kullandığı motor aksesurlarını tanıtmalı??
Gibi gibi gibi....
Benim aklıma gelenler bunlar hangileri sizin için önemli olurdu izleyip takip ederdiniz? Başka eklemek istediğiniz şeyler varsa ekleyin konuşalım![]()