Kadın Motovlogdan Beklentileriniz????

Motosikleti
D400
zaten bu ülkede ne yapsan abazanlık olarak görülüyor.

Konuyu acan arkadaş benden en az 10 ve forum geneli ortalamasından 15-20 yaş kücük gördüğüm kadarıyla.

Konuya salak sacma kadınsı unsurlar yazanlara abazan desen anlayacağız da yazılan mesaj sayısına laf ederek hepimize bu cümleyi kurmuş oluyorsun.

sırf destek olmak için izledim ,ve likedım.

Öncelikle amacınızı belirlemelisiniz sanat sanat için mi sanat toplum için mi sanat para için mi ?
Sanat sanat için ise diyor iseniz siz videonuzu çekersiniz kimsenin izleyip izlememesi umrunuz da olmaz. (Ama görüyorum ki like atın abone olun diyorsun bu değil amaç)
Sanat toplum için ise ona göre hedef kitlenizi belirlemeniz onların ihtiyaçlarına göre videolar çekmeniz lazım. (ditaktik yani ögretici videolar olmalı)
Sanat para için diyor iseniz o zaman büyük kalabalıkları hedef almanız lazım örnek abazaar baldır bacak açıp makyaj yapıp ,dekolte giyinip vs vs..

Öncelikle hedef kitlenizi belirlemeniz lazım , ;
Bence şuanda amacınız yok hedefinizi belirlememişsiniz gibi duruyor.

Sonuç olarak başarılar dilerim, :)

Motosikleti
QJ SRT800s
sadece takipçi kasıp seviyesiz, bilgi amaçlı olmayan bi kanal olacaksa, sexy kıyafetlerle motor üzerinde birkaç poz bile yeterlidir. yapanıda çoktur zaten aradığınızda bulabilirsiniz.

sizin amacınız da az çok belli başlığa "kadın" yazarak çoğunluğu erkek olan forumda dikkati (takipçi) çekmek.

sen neler yapabildiğini bi göster, videolarını çek yayınla. Sonra buraya gel de ki arkadaşlar ben bunu yaptım sizce nasıl. Bizde ona göre yorum yapıp takip edelim.
Kadın olduğunu göze sokmaya çalışmana gerek yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tek beklentim.

Çayı başka yerde içmesin.

Yanlış mevsimi seçtin Salihaaaaaaaaa :queen:

belki öyle belki de değil hiç bir yerimi açmadan 3 gün için gayet iyi bir izlenmeye ulaştım, ki devamında da günlük hayatta neysem yine o olacağım videolarımda.
İkinci videomu bu akşam yayınlayacağım (yine motorum yok çünkü motora nasıl başladığımı anlattım)
İzlemek isteyenler buyursun

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
bence kadın ya da erkek farketmiyor, şu an bir ton beyinsiz vlogger var, cinsiyet fark etmeksizin bu beyinsizlerin yaptığı kötü şeylerden uzak durursa ve cidden motosiklet sevgisi ve bilgisi de varsa kaliteli bir vlogger olur, takip ederiz.

Okadar saçma sapan muabbet varki..velevki dikkat çekmek için kadın dedi ne olacak.ne güzel hevesi ni de kursağın da bıraktınız ..afferin

belki öyle belki de değil hiç bir yerimi açmadan 3 gün için gayet iyi bir izlenmeye ulaştım, ki devamında da günlük hayatta neysem yine o olacağım videolarımda.
İkinci videomu bu akşam yayınlayacağım (yine motorum yok çünkü motora nasıl başladığımı anlattım)

Alıngan olmuş bizim kız. Kıyamam :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:33 ----------

Okadar saçma sapan muabbet varki..velevki dikkat çekmek için kadın dedi ne olacak.ne güzel hevesi ni de kursağın da bıraktınız ..afferin

Sende motovlog yap, seninde kursağında bırakalım :bounce:

Motosikleti
D400

o izlenmenin hepsi biziz zaten, forumdaki tek bayan olduğun için :queen: şımarma salihaaaa

acıkcası salih olmadıgına kanaat getirdim ancak motor sürmeyi bilmediğini düşünüyorum artık :silent:

Konu uzadıkça uzamış. Şunları bekliyorum :

- Teknik anlamda güçlü olsun, Motopixel TV'deki eleman gibi olmasın
- Boş muhabbet yapmasın, saçmalamasın
- Marka tutmasın
- Ön yargılarını bir kenara bıraksın
- Motor tanıtacağım diye reklam filmi çekmesin

Yani diğerinden ne bekliyorsam aynısını bekliyorum. İçerik motosiklet tanıtımı olmayacaksa ben zaten izlemem, ondan bunları yazdım.

Çok benimsemesem de şu cümleyi kurmak zorundayım: Elin yüzün düzgün, kamera önü için yeterli, ilgi çekip kendini izlettirebilirsin.

Şu cümleyi kurmak da benim için çok kolay: Kendini geliştirmelisin. Geliştirdikçe büyürsün.

Öneri: "Kadın" ya da erkek motovloger olma. Cinsiyetsiz motovloger ol.

Özetle, üstüne düşersen herkesin bildiği, izlediği bir motovloger olabilirsin.

o izlenmenin hepsi biziz zaten, forumdaki tek bayan olduğun için :queen: şımarma salihaaaa

acıkcası salih olmadıgına kanaat getirdim ancak motor sürmeyi bilmediğini düşünüyorum artık :silent:

https://www.youtube.com/watch?v=H0DXA_HyvY0

o zaman buna da bir el atıverin :mrgreen:

öncelikle motosiklet üzerinde bizi götüren kişinin cinsiyetinden ziyade içeriğine bakılır. içerik konusunda da bir videodan beklentimiz zaten ya iyi sohbeti olacak dakikalarca kendi kendine konuşurken ekran başındakileri eğlendirecek ya çok iyi motosiklet kullanıp sürüş becerisi ile etkileyecek ki hoş olmaz kitle de motorcudan çok ayrı tiplere dönmeye başlar yada çok güzel yollarda güzel bir seyahat geçirtecek. dediğiniz konuyla alakalı içerik çıkarın mesela kadın sürücülerin de olduğu onlarında gayet bilinçli ve dikkatli motosikletçi kardeşlerimiz olduğunu gösterebilirsiniz bunu yaparkende elbetteki sohbet becerileriniz öne çıkacak sonra da alır gidersiniz zaten

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

vloglarınız gayet güzel ve keyifli darısı motovlogların başına :) havadan sudan bile bahsetseniz güzel bahsedersiniz sohbetiniz darıcı sıkıcı değil 9dakika izlemişim fark etmedim bile tebrikler yolunuz açık olsun

Kesinlikle bilmiyorum bu yüzden yeni motor aldım :mrgreen:

Bu fotodaki ablaya 100 kagıt verdim bu sefer çünkü motorda abla da güzeldi ne yapalım. :mrgreen:

UNf9UQ.jpeg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar