Kadın Motovlogdan Beklentileriniz????

Bir vlogtan beklentim, sacmalamamasi ve samimi olacağım diye işin cılkını çıkarmaması. Vlogu muhabbet, eğlence için değil, bilgi edinmek için izliyorum. Geyik muhabbeti görür görmez kapatıyorum. Ayrıca pozitif ayrımcılığa ekstra ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bir kadın sürücünün ciddi ve profesyonel bir içerik ile çıkması çok güzel olacaktır.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
@motorluyazar; "Linki bırakıyorum tavsiyelerinizi merakla bekleyeceğim."

İzledim. Başarılı bulamadım. Uzun bir hazırlık yapmadan çekim yapmamalısınız.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de zamanında deneyip çabucak sıkıldım motovlog işinden. Geçen hafta bi kamera aldım enduro vloga dönücem. Kadınından erkeğinden anlamam ama en beğendiğim kanal Enduro Kex

https://youtu.be/cpIjRzorJns

Yaparsan böyle birşey keyifle izlerim 😀

@motorluyazar; "Linki bırakıyorum tavsiyelerinizi merakla bekleyeceğim."

İzledim. Başarılı bulamadım. Uzun bir hazırlık yapmadan çekim yapmamalısınız.

Sadece giriş yapmak istedim diğer türlü heyecanını kaybediyor insan. Zaten amatörüm zamanla daha iyi olacaktır başarılı olmamam ilk videoda normal diye düşünüyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------

Ben de zamanında deneyip çabucak sıkıldım motovlog işinden. Geçen hafta bi kamera aldım enduro vloga dönücem. Kadınından erkeğinden anlamam ama en beğendiğim kanal Enduro Kex

https://youtu.be/cpIjRzorJns

Yaparsan böyle birşey keyifle izlerim 😀

Bunu siz yapın hep beraber izleyelim ahahaha :D

Bir kadın motovlog izleyecek olsanız ne olmasını beklerdiniz anket yapalım

1- Güzel alımlı bir kadın,

2- Albenisi yüksek kaliteli bir motor,

3- Çok iyi motor sürmeli, manevraları hızlı ve süratli motor kullanmalı,

4- Çekim esnasında muhabbet etmeli, hoş sohbet olmalı

5- Komik ve esprili olmalı, sesi güzel olmalı

6- Motor tavsiyesi vermeli, farklı motorlar tanıtmalı

7- Tavsiye vermesin abi beni gezdirsin yeter

8- Motosiklette yaşadığı olayları anlatmalı,

9- Kullandığı motor aksesurlarını tanıtmalı??

Gibi gibi gibi....

Benim aklıma gelenler bunlar hangileri sizin için önemli olurdu izleyip takip ederdiniz? Başka eklemek istediğiniz şeyler varsa ekleyin konuşalım :):)

"Nefes alsın yeter" diyen çıkmadı mı hala? :bounce:

Yaşıma rağmen insanlara nasihat etmeyi, yani akıl vermeyi sevmem. Buna rağmen yazayım..

Vloger olma konusuna giriş tarzını cesurca buldum. Başarılı olmanı istiyorum.

Kısa süreli projeler başarılı olamaz. Herkesin yaptığı şeyleri tekrar etmekle de başarı yakalanamaz.
Örneğin motosiklet tanıtımları gibi.

Kendine ait bir tarzın olmalı, bir farkın olmalı.
Bunu da ancak kendi kişiliğinde var olan bir özelliğinle yakalayabilirsin. Çok sosyalsindir, insanlarla kolay iletişim kurabiliyorsundur, veya uzun yolculukları seviyorsundur vs..

Şu an aklıma gelen, mesela yoldan geçen bir motosikletliyi durdurup "Motosikletini bize anlatırmısın? Nesinden memnun değilsin? Bu lastikler ne marka, kaç km. deler? " vs.. gibi röportajlar olabilir.

Aklıma bunlar geldi. İşte böyle..

Kolay gelsin..

Yaşıma rağmen insanlara nasihat etmeyi, yani akıl vermeyi sevmem. Buna rağmen yazayım..

Vloger olma konusuna giriş tarzını cesurca buldum. Başarılı olmanı istiyorum.

Kısa süreli projeler başarılı olamaz. Herkesin yaptığı şeyleri tekrar etmekle de başarı yakalanamaz.
Örneğin motosiklet tanıtımları gibi.

Kendine ait bir tarzın olmalı, bir farkın olmalı.
Bunu da ancak kendi kişiliğinde var olan bir özelliğinle yakalayabilirsin. Çok sosyalsindir, insanlarla kolay iletişim kurabiliyorsundur, veya uzun yolculukları seviyorsundur vs..

Şu an aklıma gelen, mesela yoldan geçen bir motosikletliyi durdurup "Motosikletini bize anlatırmısın? Nesinden memnun değilsin? Bu lastikler ne marka, kaç km. deler? " vs.. gibi röportajlar olabilir.

Aklıma bunlar geldi. İşte böyle..

Kolay gelsin..

Ya bu ne kadar iyi oldu anlatamam çünkü kendi kişiliğimde olan yeteneğimi motorla birleştirmek istiyorum sadece henüz buna cesaret edemedim. Ben Şarkı söyleyen motorcu olarak tanınacağım
Sesim güzeldir bir zamanlar sahne alıyordum ama öyle sahne deyince pavyon gibi değil üniversite sahnesi Rock müzik söylüyorum. Hatta daha çok yabancı şarkılar
Yolda giderken sürekli şarkı söylerim hatta arabalar duyup dinliyor bile bazen :mrgreen:
Benim hayalim bu işte ama şimdilik çekiniyorum biraz

şu konunun sıcaklığı bi kaybolsun, aynı içerikle ben de bi konu açacam. bakalım 5'ten fazla mesaj gelecek mi?

önce forumlarda açacağı konuların başlıklarına dikkat etmesini isterdim
kadın motovlogger deseniz bir nebze doğru olacak veya kadın motorcu içerikli motovlog falan da kurtarırdı.
ingilizceden geçen kelimeleri anlamlarını bilmeden kafamıza göre kullanmasak keşke.

önce forumlarda açacağı konuların başlıklarına dikkat etmesini isterdim
kadın motovlogger deseniz bir nebze doğru olacak veya kadın motorcu içerikli motovlog falan da kurtarırdı.
ingilizceden geçen kelimeleri anlamlarını bilmeden kafamıza göre kullanmasak keşke.

Hoşgeldin TDK biz de tam kalkıyorduk

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------

şu konunun sıcaklığı bi kaybolsun, aynı içerikle ben de bi konu açacam. bakalım 5'ten fazla mesaj gelecek mi?

Ben sana mesaj atarım ya üzülme yeter ki aç sen konuyu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hmm, erkek motovlogdan beklentilerimiz?

Bizden uzak dursun yeter :queen:

kadindan motorcu olmaz olamaz onlar sadece scooteri binebilirler fazlası olamaz istisnalar olabillir tapi.

sen konu aç en fazla haşmet abimle ben cevap bide kankim androil yazar baska olmaz 😃

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
4-7-8-9 olmalı bence

Ben sana mesaj atarım ya üzülme yeter ki aç sen konuyu

ne üzülücem ya! ben forumun abazanlarına sitem ediyorum, gelmiş bana soru sormuşum gibi cevap veriyor bi de!

bu instagram insanların özbenlik algısını çok sarstı. birkaç beğeni alan kendini prens/prenses sanıyor: bi havalar bi havalar...

biri daha vardı böyle, konudaki mesajların yarısı kendinin, sorana sormayana herkese bi cevap yetiştiriyo; n'oldu ona? motorcu mu oldu? yoo.. motovlogger mı oldu? yoo.. neyse konu bu değil.

al ablacım motor, biz alma demiyoruz. tavsiye istersen bilenler de öneri de bulunur.

ama sana sitem etmişiz gibi bize çemkirme!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar