aynen ben 12-14 yaşında bir motorun ilk yada ikinci sahibinden olucağını pek düşünmediğim için revize şart dedim ve bence şart.. türkiye şartlarında nedense hiç anlamam insanlar iki üç senede bir motor değiştiriyor.. ikinci sahibinden bile denilen motorlara bir bakıyorsunuz ruhsat sahibi aynı olsada beşkez motor el değiştirmiş..
misal bizim burda sanayide bir abimizde nexus500 var hala ya ilk ya ikinci sahibinin üstüne ama abimize gelene kadar 6-7 kez el değiştirdi o motor..
Dediğiniz gibi olması için ben şahsen bir motorun bütün seceresini resmi servis kayıtlarını görmek isterim.. düzenli km sine yada yaşına bağlı parçalar değişmişse revizeye gerek duymam ama oda aşırı zor .. kaç kişi resmi servise götürüyor..
Türkiyede emin motor o açıdan çok zor çok üçkağat alavere dalavere dönüyor..
misal bizim burda sanayide bir abimizde nexus500 var hala ya ilk ya ikinci sahibinin üstüne ama abimize gelene kadar 6-7 kez el değiştirdi o motor..
Dediğiniz gibi olması için ben şahsen bir motorun bütün seceresini resmi servis kayıtlarını görmek isterim.. düzenli km sine yada yaşına bağlı parçalar değişmişse revizeye gerek duymam ama oda aşırı zor .. kaç kişi resmi servise götürüyor..
Türkiyede emin motor o açıdan çok zor çok üçkağat alavere dalavere dönüyor..