Önemli olan yağ sızdırması değil. 34 bin km diyorsun. 34 bin km o yağ cacık olmuştur. Amortisörün olması gereken optimum biçimde çalışmıyor zaten şuan. Bu işi şöyle düşün, sen motorunun yağını motor yatak sarınca mı değiştiriyorsun? Eee, ön amortisör yağının neden sızdırmasını bekliyorsun ki?
Arkadaşlar bu ülkede neden motorlar sözde daha fazla bakım gordugu halde yüz bin km görmeden hurda olup gidiyor .
Çünkü herkes hırsız .
Aynı mamba gibi .
Benim yazımı alıp kaynak link vs hicbirsey göstermeden paylaştığı gibi , sorana da , daha önce ekside de yazmıştım şeklinde cevap veriyor .
Herkes oldugundan fazla görünme derdinde .
Yazı şahsıma aittir.
Amortisör konusunda destek isteyen diğer sosyal medya kanallarından ulaşabilir .
Zaman bulduka buradan da yardımcı olmaya çalışacağım .
Herkese kazasız sürüşler .
Bir çok bilinmeyen konu hakkında yazı ve videolar zamanla ve elimizden geldiğince , bilgimiz yettiğince anlatmaya çalışacağım .
Yazının kaynagi;
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157331513978578&id=640868577
Haydaaa
Çok faydalı bir yazıydı, ama keşke alıntı verildiği kaynak belirtilseydi.
Bu sabah maillerime bakarken acayüp nickli üyenin raporunu gördüm kutumda, ilgili facebook adresine gidip yazıya ve tarihine baktım.
10 Nisan 2019 öğlen 12:27 saatinde paylaşılmış, ekşisözlükte ise 11 Nisan 2019 00:33 saatinde paylaşılmış, Motosiklet.net'de ise 21 Haziran 2019.
Yazım hataları, imla hataları, noktalama işaretlerinin hatalı yerleri bile aynı![]()
Arkadaşlar bu ülkede neden motorlar sözde daha fazla bakım gordugu halde yüz bin km görmeden hurda olup gidiyor .
Çünkü herkes hırsız .
Aynı mamba gibi .
Benim yazımı alıp kaynak link vs hicbirsey göstermeden paylaştığı gibi , sorana da , daha önce ekside de yazmıştım şeklinde cevap veriyor .
Herkes oldugundan fazla görünme derdinde .
Yazı şahsıma aittir.
Amortisör konusunda destek isteyen diğer sosyal medya kanallarından ulaşabilir .
Zaman bulduka buradan da yardımcı olmaya çalışacağım .
Herkese kazasız sürüşler .
Bir çok bilinmeyen konu hakkında yazı ve videolar zamanla ve elimizden geldiğince , bilgimiz yettiğince anlatmaya çalışacağım .
Yazının kaynagi;
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157331513978578&id=640868577
Olcay bey, Ekşi sözlük'te yazan benim.
aha sonuna da "motosiklet.net'e selamlar" yazdım.
https://eksisozluk.com/entry/88794162
Eyüp beni tanıyor ama burda tanımıyor galiba. Şuan onu arıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------
La eyüp benim ben Batu.Arıyorum açmadın.
Rutin yapılan teker söküp takma işlerinde bile bir yığın aksaklıklar olurken, yetkili servisler dahil amortisör sök-yağı değiştir-tak işini yapamazlar hocam. Başınıza iş alırsınız. Değişmesi, yenilenmesi gerektiğini ben de savunuyorum ama bu topa girilirse hiç ellememiş olmaktan daha fazla şey başımıza gelecektir malesef şu ortamda.
Fren hidroliğini 2 yılda değiştirin deniyor genelde. Yarışlarda da fren hidroliği 1 saat, amortisör yağı 3 saat deniyorsa demek ki amortisör yağını da 6 yılda değiştirmek gerekebilir
Bu işi kendi yapabilen Türkiye'de 50-100 kişiden biri değilseniz, yetkili servisler de dahil olmak üzere söylenen bakımı yapmak büyük risk. Ya maşa elinizde kalır, ya 2 amortisör arası dengesizlik olur. Aman hocam hiç elleme bırak. Gittiği yere kadar. Adam sis taktı, sol sinyalim bozuldu. Taktığı sisin de sağdaki hiç yanmıyor. Aman hocam aman.
birbirinizi tanıdığınızı anladık ama yazı kime ait ? beraber mi yazdınız![]()
Amortisör bakımı meşakatli olduğu için pek kimseler bulaşmak istemiyor. Nazın geçtiği usta olması lazım. Değişimden sonra hayvan kendine geliyor resmen. Aslında ben yaparım da motorun ön kısmını sabitlemek imkansız kullanıcılar için. Bir de amortisör üst kapağı özel aparat istiyor.