akşam saat 10a kadar netteydim.Ama kimse girmedi o saate kadar.Üstelik 5buçuktan itibaren.Telefon alışverişi yapılabilirse sanırım daha fazla sıcak temas olabilir...Ya bu saate kadar kimse girmedi teravih namazındalar heralde ama bende çıkmak zorundayım..Bidaha yarın geceye kadar bakamayacağım sayfaya..Yarın görüşemiyeceğiz sanırım.Haberleşemedik baksanıza.by by kendinize ii bakın..
akşam saat 10a kadar netteydim.Ama kimse girmedi o saate kadar.Üstelik 5buçuktan itibaren.Telefon alışverişi yapılabilirse sanırım daha fazla sıcak temas olabilir...
İHTİYAR;451522' Alıntı:Akın haklısın şahsen tanışıp,telefon vs bilgileri sağlamak,arkadaşlıklarımızı pekiştirmek için şöyle kapsamlı bir buluşma planlamalı.:cat:
Kasım başında 10 gün kadar Dubai'de olacağım.
Şimdiden bayramlaşma için,bir saat,bir gün belirlesek ne dersiniz.:cat:
Merhaba arkadaşlar,
Ben Tolga, 37 yaşındayım, Bursa da yaşıyorum, Ticaretle uğraşıyorum. Hayatı gırgıra almayı seven, insanlara sevecen ve şaka ile yaklaşabilen. 3 günlük dünya için , insanları satan yada satılan kimselerden de nefret ederim. Üff amma yazdım yahuMotorumu yeni sattım, şu anda yenisi için araştırıyorum. Chopper/Cruser tarzı motorları seviyorum.
Neyse, aranızda şöyle bir boşluk açarsanız bende sığışıveririm arkadaşlar :cherry:
PİLAVCI arkadaş hoş geldin kalıcı olman dileğiyle:rendeer: :rendeer: .nasıl motorun vardı önceden ve neden sattın.
gerçekçi olalım, bayramın 3. gününü kararlaştıralım derim. malum 1. ve 2. günlerde şehir dışı yahut akraba ziyaretleri olabilir.
VEEE... HOŞGELDİN PİLAVCI!
Chopper/Cruser BENİM DE TARZIM.
(ihtiyar, pilavcının da yaşı geçkince. yaşadık) :queen:
:queen: :queen: :queen:Yaşı geçkince mi, 37 hocam 37...
Ve hala da epey uzağa çişimi yapabiliyorum, hemde el değmeden:queen:
pilavcı hoşgeldin
bu r5 dediğin er-5 ; n800 de en 800 olsa gerek
ayrıca er-5 kişiliksiz bir motor değil aksine bir tarzın doğmasına sebeb olan bir modeldir. naked ların babasıdır.
cem abı helal olsun sana hala vazgeçmedin buluşma ayarlamaya ama öğrencen![]()
Doktorum sen kafayı takmışsın valla er-5 e...Eninide sonuda alıcan bi er-5 anlaşılan.......cem abı er-5 e laf soyletmem valla kımse kusura bakmasın
![]()
Merhaba arkadaşlar,
Ben Tolga, 37 yaşındayım, Bursa da yaşıyorum, Ticaretle uğraşıyorum. Hayatı gırgıra almayı seven, insanlara sevecen ve şaka ile yaklaşabilen. 3 günlük dünya için , insanları satan yada satılan kimselerden de nefret ederim. Üff amma yazdım yahuMotorumu yeni sattım, şu anda yenisi için araştırıyorum. Chopper/Cruser tarzı motorları seviyorum.
Neyse, aranızda şöyle bir boşluk açarsanız bende sığışıveririm arkadaşlar :cherry: