[Bursa - MT]

insan hafızası unutkanlıkla maluldür derler. hatırlatalım istedik. :)

Allahhhhhhh.Burdayım hocam.Ya kusura bakmayın bizim bu otomotiv işi lanet iştir.Toplantıdaydım saatlerdir.Geliyorum tabiki gelmezmiyim.Cem abi hatunu getireyimmi yoksa hacı hoca muhabbetimi:cherry:
Bu arada ben uydudan hiç bir şey anlamadım nerede bu yer :pale:
:queen: :queen: :queen:

Yer olayını cem abim izah etsin ben de bilmiyorum.Beni de Cem abi götürecek kısmetse.Bu arada ben de aksilik çıkmazsa geleceğim yarın.Cem abi yanına yarın kaçta geleyim?Bende yarın dersaneye bi uğrar kaçarım sora...O şekilde gelirim yanına.:cat:

bende motorumu servise bıraktım yarın iş cıkısı motoru alacam, ondan sonra iftar olayına katılabiliriz.. ama ben yeri hala anlamadım ve yalnızmı gelelim eşleri yanımıza alalımmı??

volkan bu arada seni arkama almıcam bi daha, olum iki muhabbet ettik benzin pompası senin motora uydu numara yaptı, sürekli benzin veriyo bende aldım bi tane suzuki pompası kadir usta takacak insallah sorunu çözer.

Ya bu saate kadar kimse girmedi teravih namazındalar heralde ama bende çıkmak zorundayım..Bidaha yarın geceye kadar bakamayacağım sayfaya..Yarın görüşemiyeceğiz sanırım.Haberleşemedik baksanıza.by by kendinize ii bakın..

Teşekküler

Arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.Ancak ben sıfır bir alet düşünüyorum .Bursa da önerebileceğiniz bir bayii var mı?

gunaydın bursa
hakan sertan kardeş regal bayisi beşyolda gazcılar motor süleyman dikilitaş.
sıfır 4500 ytl civarı ama emrenınkı sıfır ayarında daha 1500 km de
sıfır yerıne onu düşünmenı tavsiye ederim.
bu akşam ne olcak ne bitcek kımsenın haberi yok kımse bişey soylemıyor

2-3 Kişiyle Iftar Yemeği Olmayacaği Anlaşilmakla,
Bu Akşamki Program Iptal Edilmiştir.
Saygilarimla Bilgilerinize Arz Ederim.

V&B

bende motorumu servise bıraktım yarın iş cıkısı motoru alacam, ondan sonra iftar olayına katılabiliriz.. ama ben yeri hala anlamadım ve yalnızmı gelelim eşleri yanımıza alalımmı??

volkan bu arada seni arkama almıcam bi daha, olum iki muhabbet ettik benzin pompası senin motora uydu numara yaptı, sürekli benzin veriyo bende aldım bi tane suzuki pompası kadir usta takacak insallah sorunu çözer.

yahu binmeyiz canım :queen: :queen: :queen:

kendi motorum varken ne yapayım senin motoru :queen: :queen: :queen: .

sürekli benzin pompalayıp motoru boğuyomuydu allah allah enterasan yaaa.

yahu üzüldüm iftar yemeğine.gelmek istemiştim ama dedim ya müsafir gelecek diyemiyon işim var gelmeyin bi de önceden tamam müsaid demiştim valla kimse kusura bakmasın KENDİ ADIMA ÖZÜRDİLERİM .:salut: :salut: :salut:

Sağlık olsun.
Neyse ,ramazandan sonra hiç değilse bir çay-kahve bahanesiyle toplanırız inşallah.

Arkadaslar bursada hyosung 'u taksıtle falan satan bır yer varmı ? ya ybr falan almıcam hyosung ıstıyorum .ama calıstıgın ıs yerınde sadece 1 aydır calısıyorum kredı kartı lımıtımde yetersız kalır . :pr: hanı sole senet falan yapmazlar mı ??
bılgı veren olursa walla cok hayır duası edıcem !
Allah herkese istedigi motoru nasıp etsin!:)

ya abilerim sanırım aramızda iletişim yetersizliği var..Buna eğer ir çözüm üretebilirsek buluşmalar daha kolay olur.Sırf haberleri almak için dersaneden önce internet cafeden bağlandım ama iptal haberini aldım.Neyse artık başka zamana olsun diyelim bare...Hepiniz kendinize ii bakınız..:rendeer:

Sevgili arda böyle bir F650 var görünce aklıma geldin..

ah Orhan abi aahhhh... çok güzel alet ama nerdeeee..!!!
7ye ,8e düşerse bi tane ki geçenlerde düşmüştü,artık yok; ondan olacak inşallah.. teşekkür ederim.

eskiden eve gelip motora binmek için saatleri sayardım. şimdi kapıda selamlaşıyoruz rebelimle.. olmadı yaa. ufak geldi.. geçen gün akın'a söyledim,sonra benim de hoşuma gitti. hakikaten de doğru.

küçükken annem ayakkabı alırdı bana, ayakkabıcıda ayağıma tam olur ama eve gelince ne hikmetse sıkardı..:) sonra da bi güzel fırça atardı.. "oolum ayağın yanında yokmuydu alırken.." diye...
bu da öyle oldu.. satın alırken tamam dedim, budur;ama ancak eve gelince ufak olduğunu idrak ettim..

adamda şans (akıl) olacak..::deliir::

Ya arda abi valla seni bu eziyetten kurtarmak isterdim ama inan elimde deil.Geçen gün uzun uzun konuştuk da seninle...En azından elindeki ile idare etmelisin.Okadarda bıkmadın heralde deil mi?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaslar bursada hyosung 'u taksıtle falan satan bır yer varmı ? ya ybr falan almıcam hyosung ıstıyorum .ama calıstıgın ıs yerınde sadece 1 aydır calısıyorum kredı kartı lımıtımde yetersız kalır . :pr: hanı sole senet falan yapmazlar mı ??
bılgı veren olursa walla cok hayır duası edıcem !
Allah herkese istedigi motoru nasıp etsin!:)

hyosung satan yalova yolunda çelik motor var bende yaz basında hyosung a niyetlenmiştim o zaman ellerinde 2. el gt250r vardı bitane ama adamlar senete yaklaşmamışlardı bilgin olsun senet insanların hoşlandığı bişey değil zaten mahkeme süreci falan gerektiriyor çünkü kimse uğrasmak istemiyor

arkadaşlar merhabalar
cok ağır olacak ama bugun yıne satışa geldık
bu motorcularla gulcen eğlencen uzaktan sadece
hıç kımse yakınlaşmaya nıyetlı değil.
ozellıkle ıftarı ısteyen arkadaşlar en başta gelmedıler cem abıde doğal olarak ıptal etti.
bundan sonra yok sıze buluşma falan oturun oturduğunuz yerde zaten kışta geldi artık seneye :salut:
erman hyosung satan tek yer var o da gazcılar motor (çelik motor) beşyol da
ama senetle iş yapmaz gibi sen en ıyısı gıt motosiklet kredisi için zorla.yada anadolu cetelem var ama o biraz koyuyor
anadolu cetelem olayını en ıyı levent abı(ralf) bilir çunku cetelem le aldı.
onla gorusursen odeme seceneklerı hakkında fıkır verir.
emre bu arada cuma gunu arda abı iş için çanakkale ye gidecekmıiş o gun buluşamayız anlıcan.:pr:

arkadaşlar merhabalar
cok ağır olacak ama bugun yıne satışa geldık
bu motorcularla gulcen eğlencen uzaktan sadece
hıç kımse yakınlaşmaya nıyetlı değil.
ozellıkle ıftarı ısteyen arkadaşlar en başta gelmedıler cem abıde doğal olarak ıptal etti.
bundan sonra yok sıze buluşma falan oturun oturduğunuz yerde zaten kışta geldi artık seneye :salut:
emre bu arada cuma gunu arda abı iş için çanakkale ye gidecekmıiş o gun buluşamayız anlıcan.:pr:

Ne yani hocam şimdiden kış uykusunamı yatacağız.:salut:
Nayır Nolamaz daha pastırma sıcakları var.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar