arkadaşlar.......!!!!!
yok mu hala benim motora bi talip ? f650 kaçacak canım!!!
Valla çok iyi olur çok da mutlu olurum :rendeer: ..Bu arada uluyolda nerede dükkanınız ben İbn-i Sina İlköğretim Okulu mezunuyum.8senem geçti gazcılarda...AH ahhh valla süper günlerdi ya...Neyse konumuza dönelim...3Ekim Salı akşamı iftar yemeğinde birarada oluyoruz öle deil mi?...:cat:
maymun iştahlı seni!
inşallah kaçar. (hacı duası lan bu!) :queen:
dükkan deyince... müvekkillerden biliyorum; pavyon, meyhane, içkili restoran sahipleri ve buralarda çalışanlar işyerlerine dükkan der! :queen:
benim dükkan da; uluyol'un başında bp istasyonunu geçince ilk sol aralıkta. (işbankasından önceki aralık) uluyol, gönül sokak. zaten uluyolda kime sorsan gösterir. :queen:
BU ARADA ARKADAŞLAR, ÇALINAN MOTORUM BULUNDU. BİRİNE SATILMIŞ, JANDARMA EL KOYMUŞ. BU AKŞAM İFTARDA TESLİM ALDIM. (SATIN ALAN DA MÜVEKKİLİM ÇIKTI, İYİ Mİ?)![]()
arkadaşlar.......!!!!!
yok mu hala benim motora bi talip ? f650 kaçacak canım!!!
seklek abi özür dilerim ya kusura bakmayasın..Ben atlamışım ofisi.Bu arada isminizi öğrenebilir miyim?Benim orta okuldaki Sosyal Bilgileri Hocamda Aynı zamanda avukattı.Enver Hoca soyadını unuttum şimdi bak.Bursa betonun binasının yanındaki binadaydı OFİSİ...dükkan deyince... müvekkillerden biliyorum; pavyon, meyhane, içkili restoran sahipleri ve buralarda çalışanlar işyerlerine dükkan der! :queen:
benim dükkan da; uluyol'un başında bp istasyonunu geçince ilk sol aralıkta. (işbankasından önceki aralık) uluyol, gönül sokak. zaten uluyolda kime sorsan gösterir. :queen:
BU ARADA ARKADAŞLAR, ÇALINAN MOTORUM BULUNDU. BİRİNE SATILMIŞ, JANDARMA EL KOYMUŞ. BU AKŞAM İFTARDA TESLİM ALDIM. (SATIN ALAN DA MÜVEKKİLİM ÇIKTI, İYİ Mİ?)![]()
seklek abi özür dilerim ya kusura bakmayasın..Ben atlamışım ofisi.Bu arada isminizi öğrenebilir miyim?Benim orta okuldaki Sosyal Bilgileri Hocamda Aynı zamanda avukattı.Enver Hoca soyadını unuttum şimdi bak.Bursa betonun binasının yanındaki binadaydı OFİSİ...![]()
cem. cem şeflek. yaşlılık muhabbetimize bakma sen. o kadar da değil. daha taze 40 :queen:
selam arkadaşlar ben de bursadanım.bu sıralar regal raptor DD250E yada jinlun jl 250 almayı düşünüyorum.iki motor hakkında fikirlerinizi söylerseniz sevinirim bursa da servisleri ve bayileri var mı ?
arkadaşlar, benim yavruyu 5700'e veriyorum.. ilgilenen arkadaşlara duyurulur..
hava bugün de sakat.. ama bize sökmez.. birazdan çıkıp nacizane gaz açiim diyorum. kimseden tık gelmediğine göre yine yalnız takılıcaz demektir.. ayıp yaw,motorcu kardeşinizi yalnız bırakıyorsunuz...
bir de 6250 ye ZZR250 var. bu da ek bilgi olsun..
Teşekkürler verdiğin bilgiler için daha çok regal raptor düşünüyorum .Ama web sitesi Türkçe değil ve fazla bilgi umarım böyle bir motor alabilirim .Teşekkür ederim.
Yarın akşamki iftar yemeği için Dr.İlkay dışında geleceğini bildiren yok.
Böyledir bu işler...
Kaykayım, anlaşılan biz seninle başbaşa bir yemek yiyeceğiz. (iki de mum attırayım şöyle...) :queen:
Evet sana katılıyorum freeman.Buluşalım ama sonuç???
Biz cevap istiyoruz.:cherry: cem abi ve diğer büyüklerimiz.Mesela İhtiyar:cherry:
gezi değilse de, buluşma-tanışmadır bir nevi...selam bursa daki gezilerde haber verirmisiniz...:bounce:
Selam abilerim ramazanınız mübarek ola...Hayırlı ramazanlar diliyorum herkezlere.Benim şöle bir fikrim var siz ne düşünürsünüz?Böle hep bir araya gelsek de bir iftarı birlikte yapsak nasıl olur?Büyüklerim bu konuda ne düşünür..
Gümüşarda motorunun yeni sahibi ben olmak isterdim lakin ailem yılbaşından sora dedi.Bakalım hayırlısı..Şimdi bizim apartmana doğalgaz tesisatı yaptıracaklarmış olmazmış.Biraz daha bekleyeceğim yane.
Seflek abi bende yeni üyelerdenim 17yaşındayım ismim Akın..Turhan Tayan Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisiyim.Ve bu sene Öss telaşı içerisindeyim.Çalışmalardan fırsat bulursam önümüzdeki baharda aranızda inş motorumla katılmak isterim..