Koltuk altını çok doldurup kastırarak kapatmadıkça bu başıma gelmiyor. Gelince de normal düzene dönünce düzeliyor. Serviste uğraşmaya değecek kadar sıkıntı vermiyor benim için.
Xmx 250 ABS 2016 model 7500km'de, sizce kaça satılır?
Motorumu satmak zorunda kaldım, değerinden gitsin zaten arkasından bakarken üzüleceğim.
Eski kasalarda da aynı o durum. Koltuk altı çok doluysa üstten bastırmadan anahtarla da hemen açılmıyor.xmax 250 yeni kasa koltuk açma düğmesi sanırım kronik bir problem oldugu söyleniyor. eskiden düğmeye bastıgımda kendisi açılırdır. şimdilerde ise elle yardım etmem gerekiyor seleyi yukarı dogru kaldırmak için. daha önce başına gelen varmı ? servis garantiden düzeltiyormu ?
Bugün sabah güzel güzel giyinip motorun yanına indim ve süpriz... Kontak hiç tepki vermiyor. Direksiyon kilidini bile açamadım. Geçen ay 2-3 kere sabah binişlerimde düşük voltaj uyarısı almıştım ama kolayca çalışıyor ve 30 sn içinde düzeliyordu çalıştırınca. Daha 1 yıllık motorda akü de ölmez diye düşünüyorum. Eve dönüp o kadar ekipmanı çıkarıp 1 saat trafikte arabayla gitmek zorunda kaldım. Gidon kilitli olduğundan motoru arabanın yanına götürüp aktarma da yapamayacağım gibi duruyor. olmadı aküyü söküp deneyeceğim bakalım...
Selamlar 2019 X-max 250 Phantom Blue ile aranıza ben de katıldım.İlk motorum olur kendileriinşallah güzel anıları biriktiririm. Türkçe kullanım klavuzu kitapçığını nereden bulabilirim ? Elimde kitabı var ama bana pdf dosyası lazım.
Anahtar tuşuna 1 sn basılınca dediğiniz gibi anahtar kapanabiliyormuş. Cebimde yanlışlıkla böyle olmuş olabilir. Akşam gidince deneyeceğim.
Anahtarı park konumunda bırakınca akü biter ikazı var kitapçığında. Umarım öyle birşey olmamıştır.Bugün sabah güzel güzel giyinip motorun yanına indim ve süpriz... Kontak hiç tepki vermiyor. Direksiyon kilidini bile açamadım. Geçen ay 2-3 kere sabah binişlerimde düşük voltaj uyarısı almıştım ama kolayca çalışıyor ve 30 sn içinde düzeliyordu çalıştırınca. Daha 1 yıllık motorda akü de ölmez diye düşünüyorum. Eve dönüp o kadar ekipmanı çıkarıp 1 saat trafikte arabayla gitmek zorunda kaldım. Gidon kilitli olduğundan motoru arabanın yanına götürüp aktarma da yapamayacağım gibi duruyor. olmadı aküyü söküp deneyeceğim bakalım...
Evet arkadaşlar anahtar tuşu 1 sn basılı kalmış ve anahtar devreden çıkmış. Tekrar 1 sn basılı tutunca devreye girdi ve aslında hiçbir sorun yokmuş.
Bu arada anahtar tuşuna basınca anahtar üstündeki kırmızı ışık yarım saniye yanıp sönüyorsa anahtar devre dışı demek. Devrede ise tuşu bıraktığınız an sönüyor.
xmax 250 2019 model 10 bin bakımı yaptıran var mı? ne kadar tuttu bakım
buradan kontrol edebilirsin.
Yanlış buradakiler.. hava filtreleri falan hiçbirini yazmamış sadece yağ değişimi gözüküyor. Kitapçıkta hava filtre vs değişir yazıyor
Yanlış buradakiler.. hava filtreleri falan hiçbirini yazmamış sadece yağ değişimi gözüküyor. Kitapçıkta hava filtre vs değişir yazıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
Bugün 10 bin bakımı yaptırdım yağ ve 2 tane hava filtresi değişti 500 tl tuttu ve yaklaşık 130tl si işcilik azmı çokmu nedir ? birde 15 bin bakımında sadece yağ değişecekmiş 20 binde tekrar bakılacakmış filtrelere.