[MT] Hyosung Resimleri [BBRR firarda]

amma MOTOR varmıs haaa :D abıcım bunlar kendılerımı cıktı yoksa senmı rıca ettın anlmadım yada senın motorda manyak bı cekım gucu var

Abi anlamıyorum bu ucuz ahlakçı, etikçi muhabbetleri. Mod olma kimseye elbette dokunulmazlık tanımaz fakat motosiklet - kadın dünyanın kabul ettiği bir estetik görselliğidir. Sevgili modumuzda marmariste tatil yöresinde yaşadığı için böyle hoş resimler yolluyor bizlere. Bayan kullanıcıları nasıl ne gibi bir gerekçeyle rahatsız ediyor bu anlamıyorum.. Bir bayan kullanıcı motorun tepesine binmiş yakışıklı ve kaslı bir adamın resmini çekse erkek kullanıcılara ayıpmı olucak? Ya geçin takılmayın böyle ufak şeylere. Şu sıcaklarda kafamız saten buharlaşıyor sıkıntı yaratacağımıza eğlenmenize bakın..:cat:

Süper Moderatör (BBRR)
Bu resimlerden rahatsız olan zihniyet hemen aklıma şu olayı getirdi...
yanılmıyosam geçen sene bir iç giyim markası havaalanındaki billboard lara iç çamaşırlı bir bayanın resmini koymuş ve bu resim tam emin değilim milletvekili veya bir yüksek makamı işgal eden görevli tarafından kaldırtılmıştı..

Demekki her yerde bu zihniyetten insanlar var...Onlara burdan sesleniyorum sakın ha sakın ege sahillerine gelmeyin ..plajda güneşlenen bayanların çoğu üstsüz...bunların çoğuda türk ..Çok rahatsızlık verici bir görüntü..bu tip çirkin görüntülerle tatilinizi zehretmeyin ...hatta motor ve araba fuarlarınada gitmeyin motor üstünde poz veren araba içinde poz veren bayanlarda yukarda ki resimleri aratmayacak pozlar veriyolar...

Son düzenleme:
Barış Abi kendi resmini koymadığın sürece ben rahatsız olmam...kimsede olmaz herhalde...:)

MMaaaşşşşaaalllaahhhhhhhh

Maşallah...

Motora da , bayan arkadaşlara da..... :) Maşallah

Barış kardeş inşallah fotolarını çektiğiniz arkadaşların adres ve telefonlarını almışsınızdır,yoksa bu resimleri onlara nasıl yollayacaksınız değilmi ama.:cherry:

Hatta msn ve mail adresleri de daha iyi olur.:wiinkk: :wiinkk: :wiinkk: :queen: :queen: :queen:

ne kadar da iğrenç olabiliyorsunuz siz erkekler.
motor resimlerimi bunlar şimdi????

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne kadar da iğrenç olabiliyorsunuz siz erkekler.
motor resimlerimi bunlar şimdi????

güzele bakmak sevaptır motor güzel resim çekilen bayan arkadaşlarda güzel buna bakıp hayırlı olsun yeni motorun maşallah demenin nesi iğrenç ??

Yakışıklı bir erkeğe bakan yada konserlerde tarkaan tarkaaaan diye bağıran bayanlara iğrenç demedik hiç :p

güzele bakmak sevaptır motor güzel resim çekilen bayan arkadaşlarda güzel buna bakıp hayırlı olsun yeni motorun maşallah demenin nesi iğrenç ??

Yakışıklı bir erkeğe bakan yada konserlerde tarkaan tarkaaaan diye bağıran bayanlara iğrenç demedik hiç :p

::plus1:: ::plus1:: ::plus1:: ::plus1:: ::plus1::

onlar da iğrençler de konser salonu dışında tarkan tarkan diye inleyen bir kızı görmedim ben hiç? sen gördün mü? gördüysen uyarsaydın, bunun yeri burası değil diye!
bu fotoğrafların yerinin de burası olmadığını düşünmüştüm ilk başta...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaw motor resmi diye açtık, sakatladık be orucu :cyclopsan

Yapılırmı bole şey ramazanda be usta heheheh :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
Bu aralar gençler bitti hep yaşlı turistler geliyo ...resim olayına malesef belli bi süre ara verecez...:p

Süper Moderatör (BBRR)
İkna etmedik :) ..Yukardada dedim bunlar gelip motorun yanında resim çekiliyolar ben saadece eğer isterseniz üstünede binebilirsiniz diyorum..ama sadece güzel olanlara ..Çikinleri bindirmiyom ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar