Ben direk bor ile temizliyorum zinciri yağ, mazot, zift vs bunlar kesmiyor beni![]()
fırçada daha hiç aşınma belirtisi yok ne zaman biter bilmiyorum.. bitince geleceğim değişim için![]()
Bu akşam ben de Ahmet abiyle tanıştım, çayını içtim ve Atp otomatik zincir yağlama sistemini taktırdım. Motorum çamur içinde leş gibi olduğundan resim paylaşmadım, haftasonu temizleyeyim de sistemin resimlerini çekeyim,paylaşayım.
Hayırlı olsun yeni motorunla birlikte
Çok teşekkür ederim. Paddock standımı hediye ettim bir arkadaşıma, krikoyla zincir temizliği ve bakımını istediğim şekilde yapamıyordum. Arkada da hugger var, iyice zor oluyordu temizlik ve yağlama. Sorunumu çözdüm diye düşünüyorum.
sorununuzu çözdünüz geçmiş olsun.. ne yıkama ne temizleme.. ancak ilk takılma olduğu için şu an ki zincirinizi bir gazyağı ile iyice temizleyip ardından basınçlı su ile yıkarsanız daha iyi olacaktır.. maksat yeni yağ kolayca temiz zincire nüfuz etsin ..
gazyağını yada yağ çözücü hiçbir şeyi zincire sürmeyin
Allah razı olsun, geçen ay sana taktırdığım otomatik yağlama sistemiyle 1200 km yol yaptım. Çamura da girsem uzun yol da yapsam zincirim şıkır şıkır. Normalde bu km.de 4 yağlama, 2 temizlik yapardım. Sistemin tek sıkıntısı; eskiden sürekli zincir kontrolü yapmaya alışmışsanız şu an yapmaya gerek duymadığınızdan hayatınızda bir boşluk oluşuyor.
Allah razı olsun, geçen ay sana taktırdığım otomatik yağlama sistemiyle 1200 km yol yaptım. Çamura da girsem uzun yol da yapsam zincirim şıkır şıkır. Normalde bu km.de 4 yağlama, 2 temizlik yapardım. Sistemin tek sıkıntısı; eskiden sürekli zincir kontrolü yapmaya alışmışsanız şu an yapmaya gerek duymadığınızdan hayatınızda bir boşluk oluşuyor.
Heheheh zamanında 1200 km demişiz ama aynı sistemi, aynı motorda 60.000 km üzeridir kullanmaktayım. Fırçam zamanla aşındığı için Ahmet Abi'de 2-3 defa fırça değiştirdim.
Cümleten merhaba, Ahmet hocam da gruptaymış, ellerine sağlık. Benim bir sorum var. Otomatik zincir yağlama taktırmak için araştırırken NecoChainOiler diye benzer bir ürün daha buldum. ATP ve NecoChainOiler ikisininde video ve montajlarını izledim. Sonuçte birbirine çok benzeyen ve aynı işi yapan iki sistem ( belkide yanılıyorum, affola) anladığım kadarıyla arada ki fark ATP de fırça var, NecoChainOiler de fırça yok ve öndişliden damlama yapacak şekilde kurulum yapılıyor. Youtube da bir usta fırça zincire sürttüğü için zarar veriyor yorumu yapmış. https://www.youtube.com/watch?v=6wiDAn12rCM
Ön dişliden yağlamak da janta yağ sıçrama riski olmaması açısından mantıklı geldi. Teknik bilgi olarak yeterli olmadığım için yorum yapamıyorum. Sizlerin yorum ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim, yolunuz hep açık olsun...