120 ye kadar hiç bir titreşim hissetmiyorum ben sonrasında başlıyor.
Zincir yağı ben motuş C4 kullanıyorum.
Zincir yağı ben motuş C4 kullanıyorum.
Teşekkür ederim1. ayını doldurdu. Yavaş yavaş alıştım alete. 1k Km yaptım sanırım
120km kadar uzun yol yapayım dedim de, oturuş stiline alışkın değilim o sebepten ötürümü bilmiyorum ama baya ağrıttı belimi. Zincir yağı olarak ne kullanıyorsunuz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
Duke 390 dan geçen biri olarak, gidonda rahatsız edici bir titreşim olmuyor ama belirli devirlerde özellikle sağ ayak pegi baya hissettiriyor kendini
Slm beyler.bende bugun bi 18 model siyah 650 f le motora geri dondum.cbr250 den ve uc yil aradan sonra bana oldukca guclu ve tatminkar geldi.motorum tamamen stok halde ve egzoz taktirmak istiyrm.izmirde hangi egzozu nereden alip nerede taktirabilirim.hepinize keyifli surusler
sağ peg sıkıntılı olmasın?
Slm beyler.bende bugun bi 18 model siyah 650 f le motora geri dondum.cbr250 den ve uc yil aradan sonra bana oldukca guclu ve tatminkar geldi.motorum tamamen stok halde ve egzoz taktirmak istiyrm.izmirde hangi egzozu nereden alip nerede taktirabilirim.hepinize keyifli surusler
Bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, baya kontrol ettim ama alıştım şuan titreşime o kadar da rahatsız edici değil. Sanırım 1 yıl kadar motor kullanımına ara vermekten ilk başta rahatsız edici gelmişti
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------
Hayırlısı olsun, izmir de bi etkinlik mi yapsak
Havalar bozulmadan mı ? İşe gelene kadar sırıl sıklam oldum bugünHer haftasonu maksat yol yapmak olsun diye, foça seferihisar falan yapıyorum. Öyle mini sürüşler de yapabiliriz aslında.
Senin yerine ben ekleyeyim fotoğraf
https://i.hizliresim.com/P7W4Dv.jpg
Muğla da yaşıyorum. 2018 model 5000 km ye kadar nakit satmayı düşünen varsa özelden ulaşabilir. Kaza kusur olmasın lütfen
Bi Slip on egzoza 8000 vermek istemiyrm