Ustam birşey daha diyeceğim kızacaksın belki ama apache nin ikinci eli ağır gidiyor kolay satılmıyor gözlemlediğim kadarıyla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
Beni de yanlış anlama apache benim nazarımda sağlam kaliteli bir motor ama genel geçerli piyasa tüketici eğilimleri bakımından maalesef iyi bir orana sahip değil. Bunda Distribütör veya tvs firma 'sının payı da olabilir. Keşke pazarda güçlü bir şekilde kalıcı olabilseydi. Kalıcı olmaktan kastım şu. 4 yıldır yeni modeli gelmiyor satılmıyor. Malum sitede az bir adet sayı da ilan var. işte tüm bu handikaplar insanın kafasında soru işareti. Tc san. tic. bak. tüketici nin korunması kanuna göre 10 yıl parça temin etme zorunluluğu var. Tamam sene oldu 2020. Bu motoru sıfır alan birisi 6 yıl satmadığını farz edelim. 6 yıl sonra ne olacak. Süre doldu ben getirmiyorum parça yaklaşımı icra edilirse alan kişi ne yapacak.
hocam, tvs neredeyse türkiye'de 10 yıldan fazladır olan bir marka. yan sanayisi geniş, orijinal parça da rahatlıkla tedarik edilebiliyor. birçok parçası da farklı markalar ile ikame edilebiliyor. özellikle sarf malzemeler (balatalar, filtreler, manetler vs) honda, yamaha, suzuki gibi markaların orijinalleri ile ikame ediliyor. motorun üzerindeki tüm rulman, keçe ve oringler oto sanayi ortamından bulunabiliyor.
ilaveten bir aracın ikinci el piyasasını düşünüyor iseniz, ybr 125, cbf 150, pulsar 200ns alın. pek bu sayfa ile aklınızı karıştırmayın.