[insta]B18RBolokEE[/insta]
Beyler kusura bakmayın da yorumlara ve yazım şekillerine bakınca burası resmen abaza merkezi gibi olmuş ya. Yani erkek erkeğe takılılan kahve gibi. Bu kadar açık yazılmamalı en azından.
Sana sormak istiyorum, Hanım arkadaş fenomenmiş ya. Nasıl fenomen?
Rusyadan bir abi gelip trabzonda adres sorsa haber olur mu?
Bir abi motorun üstüne cıkıp poz verse fenomen olur mu?
Herkes biliyor ki arkadaşın motor yeteneği vs. ile alakası yok, fiziği sayesinde fenomen.
Sergilediği unsur üzerinden yorum yapmak abazalık değil, civarınızda hiç mi motorcu kadın yok, onlar neden fenomen değil?
Cünkü dekolte / dans kendilerini sergilemiyorlar.
Ona bakarsak en başta bu tip görseller içeren bir başlık, hem de bir admin tarafından açılmamalıydı. Kadın üyeler için oldukça itici bir durumdur diye tahmin ediyorum.
benimde memelerim olsa bende fenomen olurdum arkadaşlar, farklı bir özelliği yok![]()
Dahil anlamındaki "de" ayrı yazılır...![]()
Bikma @arndiol.
Kadin ve erkek arkadaslarinin bulundugu bir ortamda boyle bir resmi asabilir misin?
Burasi da kadinlara da acik bir forum degil mi?
Dahil anlamında de yok, dahi anlamında var :queen:.
yorumun birinde nakoyim diye bir yazı var. bunu okuyan bayan sence rahatsız olmaz mı ?
Meselenin kadınlara sansür konulması ile alakası yok.
Kadınları rahatsız edebilecek, burada bulunmalarını zorlaştıracak söylem ve medyadan kaçınma önerisi mevcut.
Yoksa Tanechka istediğini yapsın, ona özenen Fatma da yapsın, kimse engel olmuyor. Millet neler yapıyor. Ancak herkesin ulu orta yaptığını bulunduğumuz ortama taşımak, kapsayıcı bir ortam oluşmasına engel olacaksa niye yapalım?