- Motosikleti
- NC 750 xdct Norden 901
Biraz eğitim almak lazım senden o zaman... Pek motorla ilgili bir şey kalmadı ama bilgi deposu olarak duruyor..
yav bak ölüm falan diyon üzüyon bizi.
bugun doblo sıkıstırmasında olen arkadaşımın 1. yılı. içim bir garip zaten.
tekerin düz bassın abi
.
nörüyonuz asi motorcu gençlik :queen:
bugünde ölmedim aney ...sabah Oyak Sitesinde bir egea sıkıştırdı..ulan bendeki şans hep polise denk geliyom..küfür ettim polis çıktı :queen: ters kelepçe takmaya niyetlendi..dedim bana kelepçe takacak polis henüz yemin edip mesleğe başlamadı
))
aq yaş 41 oldu vukuat bitmedi...
neyse sonra konu tatlıya bağlandı...e akraban polis başmüfettişi olursa sıkıysa bağlanmasın tatlıya ...![]()
.
nörüyonuz asi motorcu gençlik :queen:
bugünde ölmedim aney ...sabah Oyak Sitesinde bir egea sıkıştırdı..ulan bendeki şans hep polise denk geliyom..küfür ettim polis çıktı :queen: ters kelepçe takmaya niyetlendi..dedim bana kelepçe takacak polis henüz yemin edip mesleğe başlamadı
))
aq yaş 41 oldu vukuat bitmedi...
neyse sonra konu tatlıya bağlandı...e akraban polis başmüfettişi olursa sıkıysa bağlanmasın tatlıya ...![]()
Bu ülke düzelmez cografya kader diyorlar ya galiba haklılar.
Olaya bak her hangi bir x vatandaş birisi ne küfür ediyor, buraya kadar adi vaka her zaman olabilir sorun yok.
Vatandaşın küfür etigi polis , şimdi olay başlıyor .
Polis ters kelepçe takmaya kalkıyor , senin ne hakkın var sende benim gibi vatndaşsın o esnada görevde değil isen sen de savcıya suç duyurusunda bulunursun , sende savcılık kararı ile hakaret için tazminat alırsın veya almazsın olaya da hakim karar verir.
Burada bitiyor mu andavallık YOOOK bitmiyor vatandaş , Y kodaman nın akrabası polis efendi geri vites yapıyor .
Vatandaş diyor ki bana yapamaz ben y bin yigeniyim.. vatandaş bunu normalmiş gibi anlatıyor .. Pes dogrusu .
Bu ülkeden bir bok olmaz ..
Görün görün Berlin'de hakimler var..
https://youtu.be/IIuRrVm9ySQ
Neden ban yemiş acaba? Son mesajlarına baktım da bir terslik göremedim.Abi başlığı yanlış açmış bence bu forumdan ban yemekte ayırabiliyormuş![]()
Senede 1 gün şarkısındaki o 1 sensin dimi :mrgreen:
Hoşgeldin ��
Reis mıknatıs gibi belayı çekiyorsun..
Kendine mukayet ol.
Kafaya sadece kask tak..
750 den sonra 150 de sıkılmıyor musun . hemde uzun yolda.
Trafikte sıkıştırılmaktan bıkıp uzananlara yüksek hacimli açık egzozlu curiser önerilirim. markası çok önemli değil ne kadar büyük ve gürültü olursa o kadar iyi
Şaka yapmıyorum mt25’de 10 araba sıkıştırıyorsa harleyde 1 2 araba sıkıştırıyordu. UltraGlide, Goldwing falan gibi devasa bir model olsa muhtemelen o 1 2 arabada sıkıştırmazdı.
Ben de diyorum bu profil nerden tanıdık geliyor, CB125E kullanıcıları konusunu açmışsın zamanında![]()
Bu ülke düzelmez cografya kader diyorlar ya galiba haklılar.
Olaya bak her hangi bir x vatandaş birisi ne küfür ediyor, buraya kadar adi vaka her zaman olabilir sorun yok.
Vatandaşın küfür etigi polis , şimdi olay başlıyor .
Polis ters kelepçe takmaya kalkıyor , senin ne hakkın var sende benim gibi vatndaşsın o esnada görevde değil isen sen de savcıya suç duyurusunda bulunursun , sende savcılık kararı ile hakaret için tazminat alırsın veya almazsın olaya da hakim karar verir.
Burada bitiyor mu andavallık YOOOK bitmiyor vatandaş , Y kodaman nın akrabası polis efendi geri vites yapıyor .
Vatandaş diyor ki bana yapamaz ben y bin yigeniyim.. vatandaş bunu normalmiş gibi anlatıyor .. Pes dogrusu .
Bu ülkeden bir bok olmaz ..
Görün görün Berlin'de hakimler var..
https://youtu.be/IIuRrVm9ySQ
Ne taraftan bakarsan bak aynı şey.
Güçlünün hukuku. Olay basit aslında hukukun üstünlüğü
Gelir gelmez yine ban yemiş benim banstarım :mrgreen:, Modlardan ricam hükmün açıklanmasını sonraya bırakıp metehanı şartlı tahliye etmeleri. Metehansız tadı olmuyor.
Bence de bu forumu bırakmamak lazım,ben senin kadar uzun olmazada 7 yıldır geziyorum ve yazıyorum,benim yaş senden biraz fazla ama elini öpeceklerin kadar fazla değil, ama motorsiklet inan vazgeçilmiyor, Eskişehir den selamlar
Abi başlığı yanlış açmış bence bu forumdan ban yemekte ayırabiliyormuş![]()
Neden ban yemiş acaba? Son mesajlarına baktım da bir terslik göremedim.