Aklı kelden
Benzini şelden alirimcilar nerede?
Benim favorim (Total ve lukoil)
Çagırdınız geldim
Aklı kelden
Benzini şelden alirimcilar nerede?
Benim favorim (Total ve lukoil)
Bende motosikleti aldım alalı Shell kullanıyordum fakat bir gün uzun yolda hangi akla hizmetse mottolarımı yıkarak, BP, Total, opet aklınıza ne geliyorsa önüme gelenden almaya başlamıştım. şöyle söyleyeyim markadan çok yukarıda belirtildiği gibi istasyon ve istasyon denetimi önemli, hemen hemen her markada benzer performans alırken TOTAL beni bitirdi. 2 farklı istasyon denedim sonuncuyu motoru boğdu öldürdü resmen saçma saçma triplere soktu. o günden beri geri Shell'e döndüm. evet daha hızlı yanıp bitiveriyor, fakat kafam rahat oluyor![]()
Satılan benzindeki etanol oranı hakkında fikri olan var mı?
Motosiklete zararlı olabilen, daha çok yakan, ve benzinde kullanılan bir katkı...
Burada etanolsüz benzin satan pompalar var özel...
Satılan benzindeki etanol oranı hakkında fikri olan var mı?
Motosiklete zararlı olabilen, daha çok yakan, ve benzinde kullanılan bir katkı...
Burada etanolsüz benzin satan pompalar var özel...
Benim motorda'da E10 benzin tavsiye ediliyor. Yani deponun üzerinde E10 yazıyor. Bunun anlamı en fazla E10 kullanılmasımı yoksa, E10 kullanın mutlaka'mı?
Kafam karıştı?
Benim motorda'da E10 benzin tavsiye ediliyor. Yani deponun üzerinde E10 yazıyor. Bunun anlamı en fazla E10 kullanılmasımı yoksa, E10 kullanın mutlaka'mı?
Kafam karıştı?