Beyler CBR 125R Motoruma hangi marka lastik önerirsiniz? Nereye gitsem Anlas lastik var elimizde diyor?
Ben pirelli diablo rosso 2 takmayı düşünüyorum 2017 18. Hafta üretim honda bayide takması dahil 800₺ ye buldum
Bir sorum olacak aküm sıkıntılı motoru alalı 2 ay oldu eski sahibi uzun süre bekletmiş akü ömrü bitmiş 2 marştan sonra akü bitiyor haftada 2 kez falan vurdurmak durumunda kalıyorum ucuz yollu sağlam bi marka akü nerden bulabilirim veya amperini yüksek takmam durumunda zararı olurmu
Diğer sorum direksiyonum yamuk tam sol ve tam sağ yaptığımda farkediliyor burada bakanlar kimisi dikmelerde sıkıntı olduğunu pres ile düzeleceğini söylüyor kimisi gidondada yamukluk olduğunu onun düzelmeyeceğini söylüyor ne yapabilirim o konuda
Diğer sorum ön frene bastığımda fren sayıyor yanı bi noktada baya tutuyor diğer noktalar stabil tutuyor buda panik frenlerde tedirgin ediyor beni
Diğer sorum motor 2013 model hrc renk ve 2015 üstü hrc stickerleri farklı bu stickerleri nereden temin edebilirim çok pahalıya mı mâl olur
Bir diğer sorum motor bazen 4 den 5 e vitesi attığımda boşa düşüyor ama boş ışığı yanmıyor bazı sitelerde kronik diye okudum doğru mudur bilemedim
Motorum 2013 model 24.000 kmde aldım 2 ay oldu alalı 26.800 kmye geldim lastiklerim ırc vede kışın kapı önünde 6 ay beklemiş motor bundan dolayı gram tutmuyor şuanda benzinin 6.15 olduğu zamanda 10₺ benzin ile 40-45 km gidiyorum uzun yolda düzlükte 147 gördüm daha gideri varmıydı bilmiyorum ama lastiklerden dolayı daha fazla o hızlarda gitmeye korktum açıkçası
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim şimdiden kafamda bir çok soru var bazılarını yazdım inşallah forumda faydalı olurum