Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Beyler CBR 125R Motoruma hangi marka lastik önerirsiniz? Nereye gitsem Anlas lastik var elimizde diyor?

Beyler CBR 125R Motoruma hangi marka lastik önerirsiniz? Nereye gitsem Anlas lastik var elimizde diyor?

Ben pirelli diablo rosso 2 takmayı düşünüyorum 2017 18. Hafta üretim honda bayide takması dahil 800₺ ye buldum

Bir sorum olacak aküm sıkıntılı motoru alalı 2 ay oldu eski sahibi uzun süre bekletmiş akü ömrü bitmiş 2 marştan sonra akü bitiyor haftada 2 kez falan vurdurmak durumunda kalıyorum ucuz yollu sağlam bi marka akü nerden bulabilirim veya amperini yüksek takmam durumunda zararı olurmu

Diğer sorum direksiyonum yamuk tam sol ve tam sağ yaptığımda farkediliyor burada bakanlar kimisi dikmelerde sıkıntı olduğunu pres ile düzeleceğini söylüyor kimisi gidondada yamukluk olduğunu onun düzelmeyeceğini söylüyor ne yapabilirim o konuda

Diğer sorum ön frene bastığımda fren sayıyor yanı bi noktada baya tutuyor diğer noktalar stabil tutuyor buda panik frenlerde tedirgin ediyor beni

Diğer sorum motor 2013 model hrc renk ve 2015 üstü hrc stickerleri farklı bu stickerleri nereden temin edebilirim çok pahalıya mı mâl olur

Bir diğer sorum motor bazen 4 den 5 e vitesi attığımda boşa düşüyor ama boş ışığı yanmıyor bazı sitelerde kronik diye okudum doğru mudur bilemedim

Motorum 2013 model 24.000 kmde aldım 2 ay oldu alalı 26.800 kmye geldim lastiklerim ırc vede kışın kapı önünde 6 ay beklemiş motor bundan dolayı gram tutmuyor şuanda benzinin 6.15 olduğu zamanda 10₺ benzin ile 40-45 km gidiyorum uzun yolda düzlükte 147 gördüm daha gideri varmıydı bilmiyorum ama lastiklerden dolayı daha fazla o hızlarda gitmeye korktum açıkçası

Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim şimdiden kafamda bir çok soru var bazılarını yazdım inşallah forumda faydalı olurum

Arkadaşlar merhabalar mct250 sahibiyim 6000-7000 tl civarı 2010-2013 model arası cbr125 arıyorum ya motoru takas edip alacağım ya da satıp üstüne para ekleyip alacağım ilgilenen varsa irtibat kuralım

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bir kaç sorum olacak
Önceden scooter kullandım iki sene felan 2-3 gün önce cbr125r aldım. Vitesli ilk defa kullandığım için ara ara stop ettiriyorum motoru tam alışamadığım için herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım motorun aksanıyla alakalı yani acemiliği attıktan sonra ustaya götürmeli miyim motora bakması için bu konuda yardımcı olabilir misiniz. Diğer sorumda vites 1den 2ye yada boşa bazen atamıyorum. Takılı kalıyor sorunu ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim

İlgilenen varsa
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ilk-sahibinden-cbr-125-489936535/detay/

Merhabalar motorun üretimi ne kadar dursada yeni sahibi olabildim. Bir sorunum var; ön freni sıkınca sanki sürekli sık-bırak yapmışım gibi arada tutup arada bırakıyor yardımcı olabilecek var mı?

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Fiyatları yine artmış :D az daha giderse aldığım fiyata satmayı bırak 1000 1500 tl üstüne bile satabilirim :D

Arkadaşlar başlangıç olarak almayı düşünüyorum az çok bilirsiniz siz piyasasını ne zaman düşer fiyatı?Acelesi yok benim için seneye de alabilirim fakat seneye bu zamanlar da kesin elimde olmalı.

Arkadaşlar merhaba bende 2013 model Cbr 125 var aydınlatmasını değiştirmek istiyorum şöyle bir ürün buldum sizce nasıl ? Motorun elektrik aksamına vs bir sıkıntı yaratır mı ?

https://urun.gittigidiyor.com/otomo...MIharpgOyZ5AIVSqqaCh258wcIEAQYAiABEgKgCvD_BwE
Bu ürün iyi değilse önerebileceğiniz başka bir beyaz led var mı ? İstediğim şey güzel aydınlatsın ve ledi takınca arkadaki duy kapağı ( toz kapağı ) kapansın . Teşekkürler

arkadaşlar benim yeni aldığım cbr çok ısındığını farkettim 2-3 km gidiyorum ayaklarıma sıcaklık gelmeye başlıyo. bu bir sorun mu?

Hararet çubuğu 3 taneden 4 e çıkmadıkça sorun yok

o kadar yol yağıyorum basıyorum çubuk 4 e çıkmıyo

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------

arkadaşlar bir de motoruma motul 5100 10w40 yağ koydum

motorda titreşim arttı
motorda ısınma arttı (2 km sonra hemen ısınıyo)
ve motordan çıkan bi hortumdan cok az yağ geliyo damlama yapmıyo ama alt sakalı yağ yapıyo buhar gibi sanki nemlendiriyo

çekişte bi problem yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar