- Konu Yazar
Hakiki slick lastigin bir kac "heat cycle"lik omru var. Belli bir sicakliga gelene kadar ki yol tutusu da rezalet. Acikcasi yumusak plastikten ziyade sert bir bal yapisinda. Yapisiyor resmen yola. Ama sadece ideal sicakliga ulastiginda. Dogal olarak yol icin uygun degil. Ancak yol icin kaliteli lastikler de duze yakin. Arabalar icin de oyle. Hatta sadece yagmur sartini saglayacak kadar gostermelik kanala sahip olan slick'e yakin legal lastikler var. Sagolsun telike yazmis, ancak yuksek hiza niye dayanamiyor anlamadim. Bakin bu lastigin speed rating'i W, yani en az 270kph'ye gore dizayn edilmis:
https://img.jpcycles.com/zoom/ZZ32906_A_V1.jpg
Disleri cok iri olmasa da disli lastik. Lakin bu tip lastikleri yolda kullanan insanlar genelde gomuyorlar. Zaten goruntu maksatli scrambler motosikletlerde kullaniliyor sadece.
Tecrube tabii ki onemli. Lakin burada sizin tecrubenizi okuyorum. Bir de yillardir pistlerde ve yollarda kullanilan lastiklere bakiyorum. Ikisini bir araya koymakta zorlaniyorum.
ben bunu anlatmak istiyordum teşekkür ederim haşmet abi insanlar slick lastiği daha önce hiç kullanmadığı hatta bazıları canlı olarak görmediği için en iyi tutan lastik olarak onu zannediyolar ama senin de dediğin gibi belli bir sıcaklığına gelene kadar rezalet mermerin üzerinde gidiyormuşşun hissi sürekli