- Motosikleti
- CBR 125 R 2014
Muğlaya döndü yolu uzatacak
Ufuk Hocam bu gece 01 gibi İsmet'le uzuuun bir telefon görüşmesi yaptık . Sanırım 1/2 saati geçti . Antalya'dan direk en kısa yoldan İst. a mı yoksa sahili takiple Muğla , Aydın , İzmir , Balıkesir , Bursa ve İst . rotası mı olsun planlaması yapıyordu. Biri yaklaşık 700 km, diğeri 1300 km gibi mesafe
olduğunu söyledi . Ben de tercihine karışmak istemediğimi , yalnızca kendisini sağ salim İstanbul'da görmek istediğimizi paylaştım. Evet İsmet tüm sevgiler, tüm tebrikler, tüm alkışlar senin için . Dönüş yolunda Bursa'ya uğrayabilirsen bizim köyde , Aksi takdirde bir ay kadar sonra İst. da görüşebilmek ümidiyle. Saygılarla.
2.elde motor alınacaklar listesinden izninizle İsmet bey'i siliyorum(latife tabi) Motorun yağını,zincirini kontrol ettikten sonra sorun yok. Allah kaza beladan korusun.
İsmet bey'e bir uyarıda bulunmak isterim. Hepimiz (umarım) burada kardeşiz, kullanıcı adı ve şifresini yazmış ama panelden şifre değişebiliyor. Art niyetli şakacı vs arkadaşlar şifreyi değiştirip takibi imkansız hale getirebilirler.
Bu arada fotograf makinesine üzüldüm. Geçmiş olsun. İzmir de eminim cayır cayır yanıyordur bu mevsimde.
Sağlıcakla kalın .