- Motosikleti
- Mondial Virago 50i
Tartışma mı? Ben birkaç kişiyi közde kızartıp yediğimi hatırlıyorum. Nurgül'ün açtığı konuydu 'renklisu' bile dilbilgisi kurallarına uymaya başladı o konudan sonra. Şiddetli ama güzel bir konuydu tek başıma kaç tane yabancı severle boğuştuğumu bile hatırlamıyorum. :mrgreen:Konuya çok güzel değinmişsin, bende ilk zamanlar hiç dikkat etmiyordum, ama yine,bu konu için bazı arkadaşlar tartışmıştı. Bende daha dikkatli olmaya başladım...
elıff;448673' Alıntı:walla bende direk ustume alındım zaten napıyım yaa duzdun yazıcam dıye kastım kendımı burada yawas yawas basıorum tuslara bakarakyapıcak pekı bısey yok walla benım ıcın uzgunum sız en ıısımı gormezden gelın
![]()
![]()
Ben işaret koyarken yoruldum pek düzgün yazmaya çalıştığını sanmıyorum sanki özellikle hatalı yazmaya çalışıyor hatta eleştiriler karşısında gevreklik yapıyor gibisin. Merak ediyorum kağıda da böyle yazıyorum demişsin; eğer okulda okuyorsan Türkçe öğretmenin sana nasıl tepkiler veriyor!? :silent:
Peki, takma ismini değiştirmek için ne yaptın? Bıyıklı kardeşim. Nickimden pardon (takma ismimden) sıkılmaya başladım.Güzel bir türkçe takma isimle yeniden giriş yapsam diyorum 3-4 haftadır kendikendime.
Meliss;
Güzel ve faydalı bir başlık açmışsın inşallah amacına ulaşır.
Yöneticime rica ettim, değiştirdi. Bu forumda değil buraya ve daha pekçok siteye, foruma Türkçe adımla kayıt oldum. Eski sömürge belirtisi takma ismim 'çevirmeli ağ' devrinden kalmadır.