- Konu Yazar
Motosiklet direksiyon sınavında kalma ile ilgili bir olay anlatacağım arkadaşlar uzun süredir motorsiklet kullanıcısı olarak a2 ehliyetimi A sınıfına yükseltmek için sınava girdim ve sınavda kaldım
tabi burda trajikomik bi olay var kursta rahatlıkla parkur tamamladım motoru rahat rahat kullandım dediğim gibi uzun süredir hem uzun yol yaptım hemde aktif kullanıcıyım eğlendiğim nokta sınav esnasında slolom yaptım dönüş aldım sekiz çizerken girdim ve çıkışında sağ tarafımdan çok sert rüzgar yedim haliyle ayağımı yere koydum ve elendim durumu anlatmama rağmen elendim yönetmeliği tam anlamıyla bilen varmıdır? sonuçta pilotların bile korktuğu rüzgar tipi yan rüzgar, inişte yan rüzgar aldığını anlasın hemen tereddütsüz pisti pas geçiyor kaldıki motorcu kardeşlerim köprüden geçtiğinde bile rüzgar etkiliyor ama süratin varsa ve tecrüben varsa başedebiliyorsun sekiz çizerken süratin Max 10 km hız el insaf bana gelen rüzgar komisyonun oturduğu çadırı bile havalandırdı. başımdan geçeni anlatmak istedim okuduğunuz içinde teşekkür ederim .Yeni ehliyet alacak arkadaşlara da başarılar ve aklınızda bulunsun bu durum.