Uzaktan motor kapatma özelliği için aracın orijinal elektrik devresinde araya girip röle ekleyerek müdahale ediyorlar. Bu modülü takmadan montaj yaptırırsanız uzaktan durdurma hariç tüm özellikleri kullanabilirsiniz ve garantiyi bozmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------
Kardeşim de Daytona'dan aldı ona böyle bir şey demediler, ki o da sormuştu.
Osuruktan cevap vermişler. O zaman Oxford Premium ısıtmalı elcik takarsan da garantiden düşer? (Onlar direkt aküye bağlanıyor orijinal elektrik devresine girmiyorsun, teknotakip'i aynen bu şekilde de monte ettirebilirsin.)
Garanti şartlarını bir gözden geçir bakalım, spesifik bir şey yazmışlar mı?
Artı sen egzos takacağım diyorsun, teknotakip'e laf eden egzos'ta gözünün yaşına bakmaz taktırma o zaman.
Walla kablolara ek yapmadan direk sokete bağlanacak dedim kabul etmediler. Elektrik tesisatına giriyor dediler. Egzoz'dan dolayı garantiden düşüremezler zaten yırtsınlar kendilerini
Ben bana denileni dedim sadece. Şimdi kafam daha rahat kasko sayesinde. Üstünde anahtar bıraksam gene dert etmem. Paranoyak oluyor insan bir yerden sonra ki benim motorum iş yerindede evde de sürekli kapalı otoparkta ve kameraların altında. Dışarıda da hep gözümün önünde olur ama iti uğursuzu çok çekiyor maalesef Yamaha'lar. Bundan sebeptirki; en etkin ve sıkıntısız çözümü bulmaya odaklanıyor insan.