ben bunu benzer bir şey haftalar önce 4 mayısda motorsiklet.net cafe geyik muhabbeti konusunda yazmışdım alıntı olarak yapıştırıyım burayada...
Ben başka bir konudan dem vurmak istiyorum .. kapıda araba var , motor var son 5-6 gündür her yere yürüyerek minibüsle metro ile gidiyorum.. nedenini bende bilmiyorum ama huzurlu oluyorum nedense.. tabi dediğim kısa mesafeler levent maslak beşiktaş sarıyer bu civarlar.. mesela beşiktaşa iniyorum herzaman gittiğim cafeye gidiyorum eskiden sık sık balkona çıkıp bakardım motorun üstüne kimse oturuyormu kimse kurcalıyrmu diye denk geldim öyle bir kaç defa tiplere bir şey yapmasalarda adam bank niyetine oturup selenin üstüne sohbet ediyor.. gidiyorum oturuyorum şu motora bakıyım bir diyorum sonra motorla gelmedinki diyorum kendi kendime bir rahatlama gevşeme garip bir huzur geliyor.. nedenini çözemedim..
mesela sarıyere çok sık inerim gittiğim mekanlar var ordada park yeri büyük ızdırap heleki arabayla oraya çekme buraya çekme tartışırsın falan minübüsle gidiyorum şimdi orda sağda solda park yeri yüzünden tartışan insanları görüyorum yaaşdığım için o stressi belkide inanılmaz bir huzur rahatlık banane ya gibisinden bir rahatlık çöküyor kuş gibi hissediyorum kendimi.. Motoru süresim hiç gelmiyor ..
Son düzenleme: