Motosikletinden Bıkan Adam

Torklu bişiler lazım sana.

Katılıyorum Torklu bir hayat lazım bana :queen:

Bakımlarımı kendim yapamıyorum. Halen garantili motor. 2020 yılında bakarız birşeyler :)

Yemin olsun benim arkadaş çevremde de 1-2 tane evli var. Sürekli geleceğe yönelik saçma sapan şeyler. Herşeye heves edip, hiçbir şey edemiyorlar. Sonları ne olacak çok merak ediyorum.

Benim bünye çiçeğe, böceğe vs falan alerjik reaksiyon gösteriyor. Kamp atıp yerde kıvranıp uyumaya çalışacakken birde hastanelik olma fikri bana pek bir itici geliyor :farao:

Uzun lafı kısası kendimi şu aralar fal'lara inandırmaya çalışıyorum. Telefonda 3tane farklı program var. Hergün bilmem kaç tane kahve falı baktırıyorum sözde. Belki bir değişiklik olur die ^^Kaave Falı^^ denen uygulamada 35 tane fal baktırma hakkı olmuş günlük. Artık ona da ara verdim.

Parayı bulursam bir tane akustik gitar alacağım kendime. Çalana kadar kafa ütülerim, çalınca da sadece kendimin olduğu zamanlarda kendimi eğlendiririm. Lakin ona da çok var. Fiyatlar en düşük 1500tl ::facepalm::

bence bu motor seni tatmin etmedi.
ondan dolayı canın sıkkın.

motorunu sevmiyorsun sen.

Walla motorun tüm sınırlarını zorladım yalan yok. Top speed'ini de gördüm, virajlarda botları yere de sürttüm. Peg'ler sürtünmedi ama :queen:

Lakin biraz motorun yetersiz kalması, biraz benim can sıkıntım. Tüm kış yazı bekledim, gelsinde güzel havalarda süreyim die. Şimdi yaz geldi. Binesim gelmiyor. Servis'le gidiyorum. Nereden baksan eve 30dk önce gelirim motor ile fakat binesim gelmiyor dediğim gibi. Aslında bana lazım olan 2.bir iş. Böylece boş zamanım kalmayınca, canımda sıkılmayacak. Ben biraz işkoliğim. Boş zamanım olup düşünmeye başlayınca depresyona giriyorum. 3gün kaldı. Sonrası haftasonu. İşin gücün yok evde bekle kara kara düşünüp. Bu haftasonu sürmeyeceğim büyük olasılıkla. Sıkıldım...

receteni yazıyorum. 1 ad mt 07

Yok,onun emti yedi alacaği yok,hemde motorsuz yapamaz,belliki kafayi birseyler takip,kendince damarlaniyor,içsel olarak kisa sureli tatmin oluyor,hem ağlarim hem giderim(yeni gelin hesabı)..

Cumartesi ``Ben uçmakdereye gidiyorum``konusunu hortlatir,ahanda buraya yazdim,bekleyin görün..

Yok aga walla gitmiyorum Uçmakdere'ye falan. Motoru gören darlanıyor Uçmakdere'de. MT-07'yi alacağım. Lakin ne zaman alacağım? Bu sorunun cevabını bende bilmiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:29 ----------

Adam bize ucmakdereyi sevdirdi daha gitmeden :)

Videolarım bile var :p

Ya Angry kaç sene sürdün de bıktın anlamadım ki. Şükürler olsun daha yeni girdim 64 yaşıma . 45 sene önce düştü gönlüme iki teker sevdası . O günden bu
güne aynı iştiyakla devam ediyor. Ailemin tamamı benim karşı safımda , motosiklet kullandığımdan şikayetçiler. Sat şu motoru , al bir araba diyorlar .
Tamam diyorum satayım motorumu . İçimden diyorum ki öldüğüm gün satın demir atımı. Anladığım kadarıyla sen motordan değil , her şeyden bıkmışsın. Evlensen bile mutlu olur musun, bence şüpheli. İstersen moral desteği konusunu bir araştır. Bütün problemlerinin çözülmesi dileğimizle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Küçük cc motosiklet zevkli olmayacak diye bir şey yok tabii ki, ancak kimileri için öyle. Muhtemelen @Angrypower da o grupta. Nick'inden belli :)

Motosikleti
D400
o raddeye geldıysen bırak hocam :)

eleştiri olarak değil; bu iş riskli iş sonucta.

Küçük cc motosiklet zevkli olmayacak diye bir şey yok tabii ki, ancak kimileri için öyle. Muhtemelen @Angrypower da o grupta. Nick'inden belli :)

Walla bir sınırı varsa ulaştığımı hissediyorum. Çok daha güzel giden, çok daha güzel duran, çok daha güzel dönen birşeyler arıyorum. Tabiki almıyorum, alamıyorum, bekliyorum. Bu süre zarfında sürmeyeceğim kanımca. Sabah işe gelirken bile binmek istemedim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:22 ----------

o raddeye geldıysen bırak hocam :)

eleştiri olarak değil; bu iş riskli iş sonucta.

Risk nedir?

Motosikleti
D400
Walla bir sınırı varsa ulaştığımı hissediyorum. Çok daha güzel giden, çok daha güzel duran, çok daha güzel dönen birşeyler arıyorum. Tabiki almıyorum, alamıyorum, bekliyorum. Bu süre zarfında sürmeyeceğim kanımca. Sabah işe gelirken bile binmek istemedim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:22 ----------

Risk nedir?

Araştırmalara göre motosiklet otomobilden %27 daha riskli. Bu hesaplanırken icerisinde neler var bilmiyorum ancak yolda fark edilme; kaza anında kurtulma ihtimali, çalınma durumları vb. durumlar sıkıntılı.

Sıkıntı genel ruh halin bence, motosiklet ile alakası yok. Motosiklet ile ilgili sıkıntın da sana yetmemesi, içine sine sine binememen...

Olur ara ara öyle hissiyatlar , ben de uzun yoldan geldiğimde , yazın sıcağında trafikte darlandığımda , bir tehlike atlattığımda aq motorunun daaa diyorum ama sabah uyandığımda o rüzgarı , o torku , o ivmeyi o oturuşu arıyorum bir de bakmışım motorumla yollardayım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İki teker üzerinde katlettiğiniz km başına, dört teker üzerinde olan birine göre 25-35 kat daha fazla ölüm riskiyle karşı karşıyasınız. 25 rakamı AB, 35 rakamı eski ABD araştırmasına dayanıyor. Ülkemiz için 50'den aşağı değildir gibi geliyor bana.

Suzuki SV650a. Yerim ben onu amma ve lakin yok. MT-07 bakacağım. Neden Yamaha die sorarsan bir nedeni yok. Sadece suzuki'den tırsıyorum parça konusunda. Bir motor hiç mi satılmaz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------

Olur ara ara öyle hissiyatlar , ben de uzun yoldan geldiğimde , yazın sıcağında trafikte darlandığımda , bir tehlike atlattığımda aq motorunun daaa diyorum ama sabah uyandığımda o rüzgarı , o torku , o ivmeyi o oturuşu arıyorum bir de bakmışım motorumla yollardayım :)

MT-25'te tork falan yok. Birşey hissedemiyorsun aga :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar