İmamlar aranıyor!

Değerli motosiklet severler, ben Konya da imam hatiplik yapıyorum. Meslekler bölümünü inceledim ama başka imama rastlamadım. Sitemizde paylaşımlarını ilgiyle takip ettiğim mesut hocam çanakkale gezisinde tahir hocadan ve imam olduğundan bahsetmişti. Diyanet camiasından başka arkadaş var mı acaba sitede. Tanışabilirsek farklı bir sinerji ve enerji olacağını umuyorum. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.

hocam şu hoparlörlerin sesini biraz kısın yahu! gürültüden ne konuşabiliyoruz, ne de duyabiliyoruz. kulaklarım patlayacak gibi oluyor.

sonuna kadar açmak zorunda mısınız?

Sevgili Silleli kardeşim selamlar. Bu sitede Boldplot nikli Serkan kardeşimiz var Ankara'da kuvvetli hafızdır. Fakir dahi hıynü hacette İmamet eyler.
lakin ezberi az olduğu içün evinin nafakasını sair mesleklerden seçmiştir. Kıraat dersen kıldırdığımız namazı fasit eylemeyiz. Yine İzmit'den Mitmuallim
nickiyle yazan Mithat hocamız Din kültürü ve ahlak öğretmenidir. İlahiyat mezunudur . Arkasında huzuru kalple namazınızı eda edebilirsiniz. Burada muvazzaf olarak imam olan pek çok arkadaşımız muhakkak ki vardır da ,kendisini bu yönüyle tanıtmaya ihtiyaç duymamıştır. Profilimde telim var . Günün 24
saati arayabilirsin. Halıkı zülCelal'e emanet olun.

Ruhumun senden İlahî, şudur ancak emeli:
Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli.
Bu ezanlar, ki şehadetleri dinin temeli,
Ebedî, yurdumun üstünde benim inlemeli.

Asla yanlış anlaşılmasın, ayrıştırma gibi bir düşüncem asla yok. Sadece bu ortamda meslektaşımız var ise hem imam hem motosiklet tutkunu olmamız sebebiyle biraz daha özel bilgi paylaşımı yapabileceğimizi ve birbirimize destek olabileceğimizi düşündüm. Yoksa haddimiz değil, yaratılanı severiz yaratandan ötürü. Hepiniz değerli ve değersiniz...

Motosikleti
D400
Ateist ve kafir arayan varsa ben de buradayım :)

başlık ac renklendirelim reisss.

Öyle bir başlık olmuş ki forumdaki fetö imamları aranıyor sandım.

Arkadaş aynısını düşündüm; dedim buralar renklenir birazdan :queen:

Değerli motosiklet severler, ben Konya da imam hatiplik yapıyorum. Meslekler bölümünü inceledim ama başka imama rastlamadım. Sitemizde paylaşımlarını ilgiyle takip ettiğim mesut hocam çanakkale gezisinde tahir hocadan ve imam olduğundan bahsetmişti. Diyanet camiasından başka arkadaş var mı acaba sitede. Tanışabilirsek farklı bir sinerji ve enerji olacağını umuyorum. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.

Tekeriniz düz bassın hocam; iyi dersler size de.
Belli ki mesleğinizi seviyorsunuz; inanclı inansız bu yöndeki insanlara saygı duyarım.

Motosikleti
KTM 790 Adventure
Bende buradan grafiker arkadaşlara seslenmek istiyorum. Photoshop ve illustrator bilgisi 10 üzerinden 8 ve üstü olan arkadaşlarla tanışabilirsek sinerjik, enerjik, biyolojik ve organik ilişki kurabileceğimizi umuyorum. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende buradan grafiker arkadaşlara seslenmek istiyorum. Photoshop ve illustrator bilgisi 10 üzerinden 8 ve üstü olan arkadaşlarla tanışabilirsek sinerjik, enerjik, biyolojik ve organik ilişki kurabileceğimizi umuyorum. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.

Şükür ki o konuda cok bilgim yok... Cunku "biyolojik ve organik ilişki" cok tekin bir sey gibi gelmedi bana :queen:

biyolojik ilişki riskli. sakata gelmeyelim hocam.

biri bana mı seslendi :thumright

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar