http://www.mondialmotoforum.com/ birde bu adrese tıklayın.
Bu mondial sürücüleri nerde uzun zamandır en son msjı ben yazmışım 18 inde. :salut:
almayın kardeşim o kadar kalitesizki bende var bi tane 150 hs kendi kendine gaz verdi ve motordan düştüm bu günde aynı sebepten bi arkadaşımız hayatını kaybetti allah rahmet eylesin
motorin abiye sorduğum soruyu bi de size sorıyım başına gelen arkadaşlar var mı?
"151rs 3800km 4 aylık.. aldığım ilk günden beri 1000kere çalıştırdıysam 100ünde çalıştı 900ünde cıv cıv cıv cıv ha çalıştı ha çalışcak, yok, mecburen ayak marşıyla sonra, ayak marşında hemen alıyo genelde, bi de motor sıcakken çalışıyo normalde ama soğukken 5-6 saniye basıyom marşa yok duruyorum10 saniye bi daha yok.. nedir sorun sizce? buji sağlammış, neyi değiştiriyim de düzelsin.. rezil oluyom sağa sola bişey deiliki saat cıv cıv cıv... yardım ederseniz çok sevinirim..."
Merhaba arkadaşlar benzin hortumunun arasındaki bu plastik yerden benzin damlıyor motorun üstüne bu plastik şeyin işlevi nedir ve bu sorunu kendim çözebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim. bu arada ben 30 hava basıyorum lastiklere sizce uygunmudur. Teşekkürler.[/URL][/IMG]![]()
benim servisteki arkadasın bu parcayı söktü nedenini sordum motorcin daha iyi ve daha az benzin yakması icin dedi..