sadece onun gibi dışarıdan ve itici olmasa da kimin başına gelse eninde sonunda kendi çekeceği derdi de düşünür demiş
Şoka girmiş olabileceğini düşünemediniz mi gerçekten ? Kazada ailesinden birini kaybetmiş biri kahkahalar atınca hoşuna gitmiş olduğunu mu düşünüyorsunuz ? Üzüldüm sizin adınıza.
Beyler dikkat kadinin akrabalari foruma gelmis , soldaki cocuk galiba bu arkadas
Bir kişide çıkıp o yayanın orda niye olduğunu sorgulamıyor. Bende buna hayret ediyorum. Bende yayalı kazaya karıstım bana yesil ona kırmızı yanarken ışıklarda koşa koşa gelip bana çarptı ve aracım pert oldu. Yaya kusurlu bulundu ve sigorta pert olan aracın parasını ondan istedi. Arkadaslar vicdani olarak tabi ki bir canın muhasebesi yapılamaz ancak kanunlar ve kurallar var. O yaya orda olmasa o kaza olmayacak ve bu tarz konusmalar bile gerekmeyecek.
Not: olay yaya gecidinde geçiyor ve sürücü yayaya çarpıyorsa arabasını bir tarafına sokmak lazımdır. Şahsi görüşüm bu yöndedir.
Motosiklet nerede bu haberde? Forum ve konu ile ilgisi nedir? Çöplüğe döndü resmen forum.
Araba cidden pert olmuş.
Herkes şimdi gelip kadına giydirecek ama kadının psikolojisini az çok anlayabiliyorum.
Kazanın şokuyla yayaya kızmış. Büyük ihtimal göz göre göre olan bir kaza olduğu için yayaya sinirlenip araba ne hale geldi gibi bir psikoloji içine girmiş.
Arabayı yaptırmak ve üstüne eklenecek değer kaybını göz önünde bulundurunca Türkiye gibi bir ülkede olağan bir tepki.
Aynısı başıma gelse tabiki ağlayacak değilim ama bir yandan yayaya üzülürken bir yandan da arabaya bakıp ulan şimdi bide bununla ugrascaz araba pert oldu nasıl yaptırcaz simdi bunu diye iç geçirirdim. Bunu birtek ben değil herkes yapardı. Araba o şekilde pert olupta dert etmeyecek insan yoktur şu forumda.
Arabanın pert olması sıkıntı değil onu yaptırmak sıkıntı. Kaskoyla uğraş kasko yoksa cebinden yaptıracaksin. Araba tamir süresiydi, takip etmesiydi, dosyası kağıdı kuregiydi tamir edilene kadar arabasiz kalmasiydi Durduk yere başınıza bir dünya iş açılırdı
Motosiklet nerede bu haberde? Forum ve konu ile ilgisi nedir? Çöplüğe döndü resmen forum.