Herkes memnun mu Dominar'dan son durumlar nedir? :mrgreen: Cbf 150'den sonra niyetli olduğum motorlar listesinde 2. sırada Dominar var, 1. sırada Crf 250 Rally. Yalnız sizin motorlarda titreşim var diyorlar Cbf'ten sonra yok edici şekilde hissedermiyim acaba CBF'den Dominar'a geçen var mı aranızda.
Tşk ederim mobilden beceremedim sağolasın.
bana sigorta 437 lira çıktı çokmu sizce ?
Kemal ve levend, kınıyorum sizi Dominar reklamı yapmışsınız, şindik yönetime sölüyecem kaldırsınlar o fotoları.:queen:
Ben geçen hafta 250tl'ye ilk kez sigortamnet'den yaptırdım sigortamı sigortamnet bi de internetten yaptırdım diye 4 tl iade etti oldu sana 246tl, nasıl?:cherry: Aha ben de reklam yaptım beni de banlayacaklar o dakka şimdi.:cherry:
Yaşlı olmayı seviyorum....:flower:
Şaka maka ziraat sigorta 300tl çıkardıydı, o sinirle internete başvurdum, aklımı seveyim.
Mobildeyim bende,daha kolay,çat çat..ekle copy/paste
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
Ozan,fiyat normal(30yaş altiysan)ne kadar çikmasini isterdin?
Kalan 50tl ile iki kişi,iskender yersin,işte senden krali olmaz..
Sigorta ayağina,yaşli olacağima,100gayme fazla veririm..zimba gibi takilirim..
İsin özü,her yaşin ayri dadi vardir..:cat:
Arabaya 4 tane lastik aldım. Ozan 437₺’ye ağlıyor. Ben kime ağlayayım? 205/60R16 92H continental tanesi 590₺. Kredi kartının açılması ile kapanması bir oluyor.
Arabaya 4 tane lastik aldım. Ozan 437₺’ye ağlıyor. Ben kime ağlayayım? 205/60R16 92H continental tanesi 590₺. Kredi kartının açılması ile kapanması bir oluyor.
Arabasina yanayim..
Banada önlere lazim 195-55-17 hankook olabilir danesi 650-750 arasi
Ben hep 50 liralık lastik alıyom muhterem, hiç sıkıntı olmuyor.:cherry:
ben yaptırıyım o zaman bunada şükür :cherry:
@Tommy reis nerelerde yahu??
Okeye 4.lazım
Burada değilse birşeyler kovalıyordur :wiinkk:
Yemin olsun o kadar para verdim. Araba kapıda duruyor. İt gibi basıp lastikleri bitirmem lazım gibi hissediyorum. H hız endeksi var. Rahat rahat basarım lazım olunca. Benim araba değil 210, 200 bile yapmıyor :queen: