Değerli arkadaşlar;
Altı yıldır bu mecradayım. Bugüne kadar paylaştıklarım ortada. Beni tanıyanlar biliyor.
'Kuralkan Bajaj'ı bitiriyor mu' konu başlıği niçin açıldı sorgulayacak değilim. Ama niçin açıldığını da biliyorum. O zaman bir cevap hakkı doğuyor.
Böyle bir şey tabi ki yok. Herhalde iki gün önce 806 kişinin katıldığı görkemli bir festivali yapmazdık. Bu bir veda partisi partisi değil, sezona merhaba partisi idi.
Mevzu için konu edilen husus ikinci el dominar 400'ün 16.000 tl'ye satılmasının sanki sıfır motor gibi satıldığının lanse edilmesidir. Evet bu motor dün satılmıştır.
Yeni bir sisteme geçtik. Tüm satışlarımız ekuralkan üzerinden yapılıyor. Sektörde bir ilk ve devrim niteliğinde. Çok yakın bir zamanda sektörün buraya doğru evrileceğini, evrilmek zorunda kalacağını hep beraber göreceğiz. Nitekim bu sistemde herkes kazanacak dedik. Detaylarını izah etmiştik. Şu andaki mevcut fiyatlar bunun göstergesidir.
Bayi elindeki az miktardaki stoklar en geç tahminim yılın ilk yarısında sıfırlanacak ve arkadaşlarımızın başka bir noktada ikinci bir fiyatı görme şansı kalmayacak. İkinci elde de hak ettiği değeri tüm modellerde bulacak.
Merkez showroom Tuzla/Tepeören mahallesinde hizmete girdi. Şu anda satış noktası sayısı 102 adetten 146 adede yükseldi. Sitemizden satış noktaları görebilirsiniz. Göstermelik bir kaç yerde bayilik var söylemi tamamen bir algıdır. Şu anda İstanbul içinde bayi ziyaretindeyim. Anadolu yakasında çok kısa zamanda çok güzel bir satış noktası daha ilave devreye girecek. Sadece İstanbul'da 11 bayi, 14 servisle hizmetinizdeyiz. Yani bilakis sizlere daha geniş bir hizmet sunma gayreti peşindeyiz.
https://ekuralkan.com
Satış ve fiyat yönetimi tek merkezden Kuralkan'dan yapılıyor.
Satış noktalarına ilave olarak merkez showroom satışlarımız da aşağıdaki linkten yapılıyor. İsteyen arkadaşlarımız ziyarete gelebilir. Buradan sipariş verebilirler.
https://ekuralkan.sahibinden.com
Dominar 400 modeline gelirsek...
Açık söylüyorum, teknik donanımı ve verileri ile özel bir modeldir. 2019 modeli henüz Hindistan'da lansman yapılmadığı için getirilmemiştir. Yapıldığı anda stoklarımıza girecektir.
Dominar 400 modelimizin hali hazırdaki fiyatlarının ne kadar avantajlı olduğunu, ikinci el değerinin de en geç 3 ay içinde nerede olacağını ön gören bir yönetici olarak arkadaşlarıma kanaatlerimi arz ediyorum.
Gerek şehir içi ve gerek dışı şehir dışı kullanımda teknik verileri olarak fevkalade yeterli bir motor olarak Dominar 400 modelimiz geri dönüşlerde memnuniyeti en yüksek modellerimizden birisidir. Kullanıcılarımız benim dediklerimi çok iyi anlıyor. Onun için biraz sabır.
Bazı imla hatalarım olabilir. Onun için arkadaşlarım kusura bakmasınlar.
İlk elden bazı detayları duymanızı istedim. Zira buna ihtiyaç var görünüyor.
Bazı arkadaşlarım 'bir yöneticinin bu mecrada ne işi var' gibi yorumlar yapıyor. Buna yüzlerce kez cevap verdim. Ben sizlerle beraber olmaktan mutluyum. Bir ego sorunum yok. Kurumsallığın ne olduğunu aldığım onlarca kursta çok iyi biliyorum. En yüksek kurumsal yapı olan TSK emeklisi bir subayım. Ama benim böyle bir derdim yok. Sizlerle yakın olmak beni mutlu ediyor. Bu mecra haricinde binlerce arkadaşımla yetişebildiğim kadar mesajlaşma da devam ediyor. Bu benim şahsi kararım.
Bu vesile ile hayırlı, kazasız bir sezon dilerim.
Biz burdayız.
Saygılarımla...