HGS sınıfı hakkında

merhaba arkadaşlar herkese.

dün motosikletime hgs almak için pttye başvurdum ruhsatı kimliği verdim her şey normal, 57.5 TL ücret verdim bana verdiği etiket 1.sınıf etiketi. Benim bildiğim motosikletler 6. sınıf olarak geçiyor. Memura bunu belirttim, sisteme okuttum 1. sınıf olarak gösteriyor dedi. Ne kadar alacak benden geçince dedim yarısını mı alacak dedim onu bilemiyorum dedi ama hata olsa sistem kabul etmez dedi. Sormak istediğim şu, eğer otomobil ücreti çekerse ne yapmam gerekecek veya bunun sınıfını değiştirebilir miyiz daha sonra

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
1. sınıftan araba ücreti çekilir, motosiklet 6. sınıf.

bizim bir tanıdıgın da basına geldi, olanıniptal edip 6. sınıf aldı 50 tl ye sonrasında.. 20 tl kart ucretı 30 tl içinde yüklü geliyor.. etiket değil bu bildiğin kredi kartı gibi pleksiden mamül bir kart vermeleri lazım.. iptal ettirin içindeki ücreti 1 ay sonrasında yeni karta aktarıyorlar.. kaybınız sadece fazladan 7,5 tl ilk aldığınız etiketin ücreti olur günün sonunda...

bizim bir tanıdıgın da basına geldi, olanıniptal edip 6. sınıf aldı 50 tl ye sonrasında.. 20 tl kart ucretı 30 tl içinde yüklü geliyor.. etiket değil bu bildiğin kredi kartı gibi pleksiden mamül bir kart vermeleri lazım.. iptal ettirin içindeki ücreti 1 ay sonrasında yeni karta aktarıyorlar.. kaybınız sadece fazladan 7,5 tl ilk aldığınız etiketin ücreti olur günün sonunda...

öyle yapacağım artık napalım ama bazılarıda PTT de 6. sınıf bulunamıyor diyor

Peki bu kartı motosikletin bir yerine tutturmamız mı lazım?

O kartı yavşaklığından vermiş başka bir açıklaması yok. %90 elinde 6.sınıf hgs kartı yoktur die vermiştir. Depozitolu zaten. Git değiştir 6.sınıf olanını al. Sırf bu kartlar zor bulunuyor her motosiklette aynı kartı kullanıyorum. Plaka güncelleyip devam ediyorum. Bir ülkede bir kart basıp, sisteme girmek bu kadar zor olmamalı die düşünüyorum... Nie senelerdir bunu beceremiyorlar? Aklım bir türlü almıyor.

O kartı yavşaklığından vermiş başka bir açıklaması yok. %90 elinde 6.sınıf hgs kartı yoktur die vermiştir. Depozitolu zaten. Git değiştir 6.sınıf olanını al. Sırf bu kartlar zor bulunuyor her motosiklette aynı kartı kullanıyorum. Plaka güncelleyip devam ediyorum. Bir ülkede bir kart basıp, sisteme girmek bu kadar zor olmamalı die düşünüyorum... Nie senelerdir bunu beceremiyorlar? Aklım bir türlü almıyor.
Daha fazla para aldıkları için olabilir mi

bir ptt çalışanı olarak 1. sınıf hgs vermesini tamamen işi bilmediğinden verdiğini söyleyebilirim.
motosikletle geçişler daha uygundur. 1. sınıf etiketle araba ücreti ödersin. özelden yaz bana yardımcı olayım ne yapman gerektiği ile ilgili.

6. sınıf motosiklet HGS kullanıyorum.
Ototol gişeleri ve köprüde çalışıyor.

Dün Sirkeci-Harem, Harem-Sirkeci arabalı vapura girişte denedim bir türlü okumadı.

Gişedeki çocuğada ilginç geldi.

Kartı çıkardık. Havaya kaldırdık. Antene yaklaştırdık yinede okumadı.

Sizin HGS'ler Sirkeci-Harem arabalıya girişte çalışıyor mu?

1. sınıf alıp düdüklenmeyin. 1. sınıf ile 3.50 olan yol 6. sınıf ile 1.25 Yarısından ucuz. Aman diyeyim oyuna gelmeyin.

Mahmutbey gişelerde 6. sınıf var. Bilginize .

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Her ptt'de 6.sınıf olmuyor büyük merkezi pttlerde mevcut. Bankalarda da var ama kartı yüksek fiyata satıyor. 1.sınıf aldıysan araba tarifesi çeker. İptal edersen 1 ay sonra iadeni alırsın. 6. sınıf hgs al. Kartı yanında taşımana gerek yok ! Plakadan düşüyor.

Forumdaki PTT de çalışan arkadaşla konuştum, sağolsun söyledi merkez PTT gidip 1. sınıfı 6. sınıfa çevireceğim içindeki bakiye hemen diğerine devroluyormuş, teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar