Motosiklet Filmleri

Motosiklet videoları üst başlığında en iyi motosiklet filmleri konusuna yazdığım cevabı burada konu olarak açıyorum. Siz değerli arkadaşların da paylaşımlarını bekliyorum. Sadece motosiklet filmleri değil yol filmleri de kabulümdür.

Che Guevara'nın gençliğinde motosikletle Güney Amerika seyahati yaptığı "Diarios de Motocicleta",

Nanni Moretti'nin bir bölümünde Roma sokaklarını Vespa'sı ile turladığı "Caro Diario",

Çeşitli motosiklet tutkunlarının neden motosiklete tutulduklarını anlatan belgesel "Why we ride",

Kanser olduğunu ve az bir ömrü kaldığını öğrenen bir adamın her şeyi arkasında bırakarak bir motosiklet turuna çıkmasını anlatan "One Week",

Yaşlı bir adamın uzun yıllar küs kaldığı hasta kardeşini görebilmek için çim biçme makinesiyle yaptığı uzun yolculuğu anlatan, motosiklet filmi
sayılmaz aslında ama güzel bir yol filmi, "The Straight Story" herkesin izlemesini tavsiye ettiğim filmlerdir.

Uhdzuw.jpg

netflixte çıkan konusu fena olmayan ama video ve film kurgusunun bana sorarsanız biraz çöp olduğu bir video.
Yani izlerken " lan bunu bırakıp dizimi mi izlesem " diyebileceğiniz şekilde.

başka neler var;
- Biker Boyz ( bu filmlerin babası denilebilir )
- Ghost Rider I / II
- Torque
- Çılgın motorcular ( komedi tarzı ama iyidir )
- Hitting the apex ( simonchelli vakasınada yer veriyor )
- Faster
- TT3D Closer The Edge ( Isle Of Man Tourist Trophy yarışı üzerine şu youtube vs üzerinde gördüğünüz dünyadaki en çılgın legal olan ve en tehlikeli yarış )

hatırladıklarım bunlar

Son düzenleme:
Ben izlerken keyif aldım açıkcası ne de olsa racing hastasıyız :) Ancak bende uyuşturucu kuryeliği kısmını beğenmedim yine de izlenmeli kanımca

Motosikleti
Hero X Pulse 200
easy rider tam bir külttür.

yol filmi isteyene de güncel olarak "303" öneririm.

motor ducati ama 4 silindir sesi vardı, filmlerin olmazsa olmazı

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

easy rider tam bir külttür.

yol filmi isteyene de güncel olarak "303" öneririm.

motorla mı alakalı?
film şu mu;
https://www.imdb.com/title/tt5451118/

Antony Hopkins'in İndian (Efsane adam) filmini mutlaka seyretmenizi tavsiye ederim. Gerçekten çok çok güzel bir film.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
motor ducati ama 4 silindir sesi vardı, filmlerin olmazsa olmazı

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

motorla mı alakalı?
film şu mu;
https://www.imdb.com/title/tt5451118/

evet film bu, hayır karavanla yolculuk ediliyor.

Daha eski yıllardan kalan hemen hemen bütün motosikletli filmleri izlemişimdir. Son günlerde piyasada çok karşıma çıkan Burn Out isimli filmi bikaçgün önce izledim. Öyle ahım şahım bi film değil ama motosiklete gönül vermiş bir insanın bayılarak izleyeceği bi film diyebilirim,tavsiye ederim...

eski motorsiklet filmleri road trip yol seyahati bazlı filmlerdi işin içinde mafya çeteler gangster olaylarıda olsa hep uzun yollarda eyaletler arasında git gellerde geçerdi.. yeni nesil motorsiklet filimleri daha lokal şehir içinde mahalle arasında falan geçiyor.

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Çok başlık açılmış ama, en güncellerden birini hortlatayım bir tavsiye ile birlikte..

Neleri ertelediğinizi düşündürtüp, yaz için plan yapmanıza yardımcı olabilir belki ;) Hazır önümüzdeki birkaç gün de soğuk geçecekken...

(Yazılarda güncelleme yaptığımız için, link olarak bırakıyorum. Daha sonra görüntüleyenler en güncel haline ulaşabilsin.)

Motosiklet konulu film tavsiyesi: Son yolculuk

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------

(Farklı başlıklarda, iki arkadaşımız daha beğeni ile bahsetmişler)

Konunun hortlatılması iy olmuş.Peter fonda denildiğinde herkesin aklına ilk Easy rider gelir.Aslında ondan daha önce motosiklet konulu "Wild angels" Filminde oynamıştır.Hell angels gibi adından anlaşılacağı gibi motosiklet çetelerini konu alır.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Belgesel film tadında "Hitting the apex"i tavsiye ederim. Özellikle yakın geçmişteki Motogp rekabetine odaklanmış olması güzel. Marco Simoncelli gibi eğlenceli bir pilotun yarış esnasında ölümü, Rossi ve ağlak Lorenzo arasındaki rekabet, fenomen Marc Marquez'in ortamlarda yeni yeni palazlanması konuları güzel işlenmiş. Henüz izlememiş olanlar için hiç sıkılmayacaklarının sözünü verebilirim.

Motosikleti
Kuba kb50-9
Çılgın Motorcular, (Wild Hogs) 2007 yılı ABD yapımı komedi macera filmi.Filmde ortayaşı geçmiş dört arkadaş, motosikletleriyle maceralı bir yolculuğa koyulurlar. Küçük bir kasabada gerçek bir motosiklet çetesiyle başları belaya girince birbirlerini de daha iyi tanımaya başlarlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar