Transalp ile scooter takas etmek .

Merhaba daha önce yazmıştım saolsun tomy abi çok yardımcı oldu.ama daha karar veremedim.hem maddi hemde yanlış yapmamak için.ankara da scooter kullanıyorum vitesli kullanmadım yeni olacak yani.transalp 2004 model 650 cc ile takas düşünsem ne dersiniz? çok hoşuma gidiyor temiz ve bakımlı makine Ankara'da satilik ilanin da.
İlan no 658059524

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayırlısı olsun. Transalp hiç kullanmadım ama yerinde olsam, böyle bir takas düşünecek olsam Transalp'e parça gerektiğinde nereden kaça temin edebilirim, muadil parçaları nereden bulabilirim, motorun başına bir iş gelse bulunduğum yerde kim bu motorun dilinden anlar, bana takribi kaça mal olur gibi epey detaylı bir araştırma yapardım. Böylelikle içim rahat ederdi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok yakar, eski teknoloji. Benim gibi enjeksiyona alıştıysan yadırgarsın 😊

Son düzenleme:
T.ederim abi senin değerli telkinlerini dinlemek gerek.ankarada yaşıyorum şuan.galiba parça ve bakim konusunda sorun yaşamam diye düşünüyorum.ama fiyat konusu tabi malum.guzel bi sym bulamadim ki Ankara'da yok.olsa alacam da

Hangi scooterdan geçtiğine bağlı. Asya 125 m, xmax mı, çok farkeder. Bir de neden? uzun yol yapmayacaksanız bu takasa bir anlam veremem ben. şehiriçi her halükarda scooter.

TEMIZ OLDUĞU SÜRECE sürmeye değer bir kac motordan biri transalp 700.

Transalp 700
Husqvarna 701 SM/Enduro
Versys 650

Bunlar tadından yenmeyen motorlar.

transalp efsanedir... motorunu öldüremezsin derler... basit makinadır, on numaradır...

Kymco agality 125 cc.uzman çavuşum yıllık izinde bayramlarda senede bir kaç kez uzun yol yapabilirim.cevre ilceler gezmek hafta sonu.gunluk kullnamam.

yakitini fazla dusunmeyeceksen, transalp guzel motordur.
temizse, sorunu yoksa öyle aman aman tercih sebebidir.
zaten uzul yol motorudur, tamda aradigin özelliklere sahip ve sorun cikarmasi halinde tamiri kolaydir ustalarin sevdigi makinadir.

T.ederim uzun yoladami.. önümüzde ki hafta görüşecez satıcı ile.anlasirsak takas yapariz..bu makine karbüratör lu mu? enjeksiyon lumu?2005 model xl650cc.5 vites

Moderatör tarafında düzenlendi:
Taş gibi makina o motorlar. Günlük kullanmıyormuşsun zaten. Tam tur motoru. Karbüratörlü o motor. Yakıtı biraz canlı olur scootere göre. Ama gerçek motosiklet hissini yaşarsın.

2005 model motor alınır mı? 2019 yılındayız yani unuttuysanız hatırlatayım.

Transalp iyi bakılmışsa yılına km'sine fazla takılmaya gerek yok. 7 yıl bindim. Tık demedi. İlk başta ağır gelebilir, devirmemeye dikkat etmelisin. Yakıtı uzun yolda 4,5-6 arasında değişir. Şehir içinde 6,5'i bulabilir. Çık keyifli alettir. Temiz bulursan havada karada tavsiye ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilanlarda saçma sapan .... herkes bakımlı motor satıyor :D

motoru suyla yıkayınca bakım sanıyor bunlar

KArbüratörlü motor için o para fazla , Tabi sizin motor nedir takasda kaçtan sayıyorsunuz bilmiyorum ama 17,500 diyenler bile 4-5 aydır satışda (tremersiz temiz i)

Fiyat uçuk onun dışında sorun yok .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar