Tekrar aranızdayım yenilendim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olmasın zaten ben 1 ay xmax400e bindim ama ulaşım harici kullanmak anlamsız geldi bana scooteri. Bi naked ss enduro keyfi yok 😀

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:28 ----------

Yakıt fiyatı, şahsen benim 60-70 bin liralık bi bütçem var motosiklete ayıracak ama crf250l wr250r gibi hem yol yapan hem soft arazi yapan yakıtı makul motosiklet bakıyorum. Uzun yol planım olmasa alırım bi ss hafta sonları çıkar 50-100km gazlar kitlerim geri 😊

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:30 ----------

Ki bütün parasını büyük motora bağlayıp işletmesinin altında kalan bir sürü tanıdığım var. Gezi planı yapıyoruz adamlar kaç km , kaç lt yakar , dönüşte kısa yolu seçelim, orda ucuz yerlerde yiyelim demeye başlıyor 😀

Sen bos adamlar ile geziyorsun benim yanimda hep kredi kartim var limiti 2800 tl patayq sikistimmi hemen para icinde yani,

Dün akşam yakışıklıyı çıkardım,ilk başta çalışmadı hemen bi akü müdahalesi ile hayata döndürdük. Allah ım nasıl özlemişiz birbirimizi. Şimdi anne babanın oğlunu askere gönderip geldiğinde ki sevincini daha iyi anlayabiliyorum :))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben kışın da bırakamıyorum xmax

bak hangi havada bile sürdüm köprüde felaket bir rüzgar vardı düşeceğim diye çok korktum :(

https://www.youtube.com/watch?v=nskD5u5mfS4

Umarım önizlemeli olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkaya koyacağın o saçma müziğin içinden geçeyim

ne koyayım abi direk telif atıyorlar? öyle isteidğin müzği koyamıyorsun youtube çaaart diye sesi komple kapatıyor,

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------

https://youtu.be/SjmyQl4_U8g

bMW Yİ nasıl geçtiğimi size gösteriyorum sonra vay bmw geçilmiyor vs demeyin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yakıt fiyatı, şahsen benim 60-70 bin liralık bi bütçem var motosiklete ayıracak ama crf250l wr250r gibi hem yol yapan hem soft arazi yapan yakıtı makul motosiklet bakıyorum. Uzun yol planım olmasa alırım bi ss hafta sonları çıkar 50-100km gazlar kitlerim geri 😊

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:30 ----------

Ki bütün parasını büyük motora bağlayıp işletmesinin altında kalan bir sürü tanıdığım var. Gezi planı yapıyoruz adamlar kaç km , kaç lt yakar , dönüşte kısa yolu seçelim, orda ucuz yerlerde yiyelim demeye başlıyor 😀

Ama o zaman alım güçleri en iyisine yetmiyormuş demek ki :) Maddi zorunluluk yüzünden 125cc tercih ediyorlarmış...

Biblo değil motosiklet sonuçta. Kullanamadıktan sonra ne anlamı var ki...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ama o zaman alım güçleri en iyisine yetmiyormuş demek ki :) Maddi zorunluluk yüzünden 125cc tercih ediyorlarmış...

amerikada yaşıyorsun ama ucuz motor biniyorsun demekki bu kadar alabiliyorsun, hadi ducati panıgayle motoru al görelim haşıkiar motor al görelim yoksa ucuz motor cu seni haha

Forumdan Uzaklaştırıldı

Ankara'da Kızılcahamam diye biryer var bilen bilir. Virajlarıda şahanedir araziside, burada ikamet eden iki kardeş tanıdığım var. Babadan kalma işletmeyi beraber işletiyorlar gelirler eşit. Bi tanesi R1 kullanıyor diğeri klx250 😊

Forumdan Uzaklaştırıldı
bana inandırıcı gelmedi haşmet için noter tastikli , tüv onaylı belge ile gelip mahkeme kararı ile inandırman gerekiyor abi :D

OOO başkan hoşgeldin,

Motorlarımın ikisinde de ABS yok.Umarım Bana kızmazsın yorum yaptğım için.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bunlarda olabilir,

Maksat A noktasindan B noktasina gitmek gibi dusunelim,

Bu durumu etkileyen faktorler,

-şehir nufusu
-Meslek
-Kapali otopark sorunu
Vb.

Maksat A noktasindan B noktasina gitmekse motosiklet zevk değil ulaşım aracı olarak görünüyor gibi geliyor bana.

Ancak meslek ve çalınma riski de makul sebepler.

İlk motosikletim egzosu oynanmış bir cruiser'di. İşe gelirken dışı briket binadan öyle bir yansıyordu ki ses, full face kask almıştım gören olursa tanımasın beni diye :)

Ankara'da Kızılcahamam diye biryer var bilen bilir. Virajlarıda şahanedir araziside, burada ikamet eden iki kardeş tanıdığım var. Babadan kalma işletmeyi beraber işletiyorlar gelirler eşit. Bi tanesi R1 kullanıyor diğeri klx250 😊
MrMud aklına girmiştir o ikincinin :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
adam kendini otorite zannediyor hahaha çok eğleniyorum :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
hasetinden çatla tabiki iks max motorum var,

yenilendim nedir allasen?

"ist_gez salih yenilenen tarzı ile tekrar aranızda. deneyin, vazgeçemeyeceksiniz" gibi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben tedavi gördü diye sevinmiştim ama seninki motosiklet almış...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar