Tekrar aranızdayım yenilendim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Artık size kymco abs muhabbetleri yapmayacağım , çünkü doğum günümde xmax abs aldım caponcu oldum ben

Trip metresi , yakıt gösterges anlayamazsınız ....

Motosikleti
D400
cansız mankenlere şey yapanların haberleri cıktığında hep korktun sana bişi oldu mu diye

hoşgeldin

Şu profilde yazan motosiklet adını güncelle, büyük harflerle C A P O N yaz, herkes haddini bilsin...

Hoşgeldin.

Ooo gereksiz muhabbetlerin efendisi geldi. Neyse yaz da geldi artık galatada çay ısmarlarsın abs muhabbetiyle...

İlk başda arkadaşa xmax'i hayırlı olsun, tekeri düz bassın.
Hocam, şimdi benim bir yuki gusto var. "Yuki" caponca ve "Kar" demek, "Gusto" italyanca ve "Keyf" demek, karbitatör pz19 made in japon yazıyor. Motoru, Honda klon engine diye biliniyor. Sanayisi İstanbulda, görende çinmalı diyor.
Şimdi, bu durumda olana nasıl bir lakap yakışır, hocam. :) Tribal bir lakap iş görürmü :D
Şu profilde yazan motosiklet adını güncelle, büyük harflerle C A P O N yaz, herkes haddini bilsin...

Hoşgeldin.

Safkan çinden iyidir, dimi. :D
Gerçi vitesi bile ne manuel nede otomatik.
Yarı otomatik, emme kıyak quick shifterden iyi çalışıyor. Debriyaj manetsiz, vites pedalı aşağı veya yukarı basılı tutunca, yinede her vitesden direk boşa alınabiliniyor.
QuickCupDahiMelezTheBikeEvolosyoneThreee gibi bir nik olabilirmi, acaba. :)

Son düzenleme:
Safkan çinden iyidir, dimi. :D
Gerçi vitesi bile ne manuel nede otomatik.
Yarı otomatik, emme kıyak quick shifterden iyi çalışıyor. Debriyaj manetsiz, vites pedalı aşağı veya yukarı basılı tutunca, yinede her vitesden direk boşa alınabiliniyor.
QuickCupDahiMelezTheBikeEvolosyoneThreee gibi bir nik olabilirmi, acaba. :)

Sivas Golden'ı.
Kangal kesinlikle değil, ama dümdüz golden demeyede yürek el vermiyor.

Akşam bir aksilik olmazsa bizim yakışıklıyı yollara çıkarıyorum bende. Kaç aydır yanımdan geçen motorlu kardeşlere özenip iç geçiriyordum artık hasret bitiyor. Size de kazasız belasız sürüşler,tekrar aramıza hoş geldin.

Hoşgeldin motorun hayırlı olsun,kampana frenin artılarından bahset birazda :)

Eşekten inip ata binmişin ama yenilenmemişsin, avatar yine aynı, yine o psikopat tacizkar bakış. :)

Akşam bir aksilik olmazsa bizim yakışıklıyı yollara çıkarıyorum bende. Kaç aydır yanımdan geçen motorlu kardeşlere özenip iç geçiriyordum artık hasret bitiyor. Size de kazasız belasız sürüşler,tekrar aramıza hoş geldin.

Dün Ağva yolundaydı herkes. Sen biraz geç kaldın. Yağmur yağacak artık.

Dün Ağva yolundaydı herkes. Sen biraz geç kaldın. Yağmur yağacak artık.

Valla öyleymiş ama tüm haftasonu hasta evde yattım. Bugün de motoru çıkarıcam dedim dediler yağmur yağacak :\ Ne olursa olsun artık çıkarıcam acayip özledim hergeleyi.

Bekle haftasonunu. Güneşli ama 12 derece olacak. Artık içlikle falan dolaşırsın. Kendini heder ettiğine değmez :)

Bekle haftasonunu. Güneşli ama 12 derece olacak. Artık içlikle falan dolaşırsın. Kendini heder ettiğine değmez :)

Valla sabahtan beri akşam olsa diye heyecandan çalışamadım. Bu saatten sonra kar da yağsa motoru çıkarıcam artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar