Kaldırıma park etmen yanlış. Kaldırım tayaların hakkı kadının yerinde ben olsam bende aynısını yapardım.
Tek şeritli yolda hiç bir park yeri yoktu en az 2 km ötede vardı ne yapsaydım 2 km uzaklıktaki otaparka park edip yürüse miydim ? Tek fark şu olurdu hani sen bende aynısını yapardım diyorsun ya ben aynısını yapmazdım. Zaten kaybedecek bir şeyim yok seni orada elimden kimse alamazdı. Yaşlı diye çok ses çıkarmadım ama hemen yan tarafta daha kolay çıkılacak yer varken sen gelip benim dişimle tırnağımla artırdığım malı çizersen sonuçlarına da katlanırsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
Park cezası alırsın belki ama yinede şikayet et derim ben.
Kadın görmediğimi sanmış yüzü kireç gibi kesildi bekle seni polislere şikayet edicem deyince kalp krizi falan geçirir diye korktum en fazlada şu dışardan müdahale eden halk kurtarıcıları, gazmanlara sinir oldum. Hayır olayı görmediniz ne atlıyorsunuz sinirimden onları dövecektim. Zor hakim oldum kendime. Trafik polisiyle konuştum yarın gidip şikayetçi olcam cafenin güvenlik kameraları varmış. Ne olursa olsun ben park cezası yemeye razıyım ama o da milletin malına nasıl davranılması gerektiğini öğrenecek. Kendini sorgulasın bu yaşta benim karakolda ne işim var diye. Yarın bir gün aynısını başkalarına da yapacak adım gibi eminim... Boşuna dememişler : Kırkından sonra azanı teneşir paklar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
Kaldırıma park etmek suçtur. Başkasının malına zarar vermek de suçtur. Kadının motoru çizme hakkı yoktur, usulsüzlüğü yetkililere bildirebilir sadece. Siz de şikayetçi olabilirsiniz. Siz park, kadın da mala zarar verme cezası alır.
Ben razıyım park cezası ödemeye o yaşlı kadın tekme atmanın cezasını bir ödesin, aklı başına gelsin. Karakola çağırsalar bile yeter ona...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------
kaldırıma park etmişsin başkan; napsalardı plaket mi verselerdi
valla yalan değil; eğer ciddi olarak otomobil kaldırımın üstüne çıkmış ve insanları yaya yolundan geciremeyecek kadar sıkıntı yaratan bir şekilde park etmiş ise tekrar aynı şekilde gördüğümde anahtarımı cıakrtıp boydan boya ciziyorum aracı.
Umrumda mı? değil.
Yaptıgım pislik mi? evet.
Benim park edecek yerim yoktu oraya park etmeye mecburdum ve bu araba değil tüm kaldırımı kaplayacak ayrıyeten hadi geçiş yerine koydum da oradan geçemedi diğer yayalarda geçemedi desek o da değil. Direğin sağından geçse bunlar yaşanmayacaktı. Birisi benim alın terimle kazandığım şeyi anahtarla boydan boya çizse ne yaparım diye bir düşün ? empati yap yani. Mesela ben empati yapayım eğer ben arabamı çizdiğini görsem ve sen yaşlı ve kadın değilsen ölümüne saldırırdım sana bu yüzden biraz empati eksikliği var bizim toplumda...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------
Şunu da söyleyeyim ben olsaydım bende çizerdim diyenler herhalde bu zamana kadar hep baba parasıyla bir şeylere sahip oldular ben o motorumu alabilmek için gecemi gündüzüme verdim çalıştım. Evde et, tavuk yemedim hayallerime kavuşmak için bulgur pilavı yedim öyle biriktirdim. O kadın olamsaydı ve erkek olsaydı daha farklı davranırdım. Biraz empati yapmayı öğrenin. Bende kaldırıma park etmeye meraklı değildim yoktu park edilebilecek başka yer....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------
Kaldırıma parkettiğin için kime sorsan sen suçlusun diyecektir. Kamera da olsa polise de gitsen o kadını bulacaklarını hiç sanmam. Çok geçmiş olsun.
Teşekkürler

, trafik polisi tanıdığımla konuştum yarın şikayetçi olacağım. Cafede kamera varmış. Amaç para değil onları ve kızlarını başkasının malına zarar vermek neymiş öğretmek terbiye etmek.... Adliyeye gitseler yeter bana o bile bir cezadır yaşlı kadına...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
Ben kendi adıma bir ders çıkardım.
Demek ki kaldırıma parketmemek lazım.
Keşke bu tecrübeyi benim üzerimden sağlamasaydın ama oldu olan hayırlısı olsun artık