Benim de ablamadigim bu degissim ve garanti olaylari. Adamlar hatali mali yurt disinda adam gibi kabul esip gereken neyse yapiyorlar.
Bizde hangi marka olursa olsun servisler binbir deren su getiriyor. Kendi ceplerinden mi cikiyor bedir acaba?
Helal olsun cidden her hareketini takdir ettim, ses soluk çıkmayinca merak etmiştim
Selamlar, bir hatır, iki hatır, üçuncüde vur yatır, diye bir laf vardırya. şimdi, o grup, bir sallamış, ikincide yalana bağlayınca, foyesi çıkmış, Üçüncüde kendisini ne beklediğini biliyordur, o yüzden sorumluluğu başkasına iteliyor.
Haklısın, doğru yoldasın, peşini bırakma. Kolay gelsin. İşin rasgele.
KTM'ye gelince, cfmotorun şu turkuaz renkli olanları. O motosikletlerin bir resmini bir resim düzenleme programında invert yapın ne oluyor. Yani renkleri tersine çevirin bir bakın. Nk modelleri sade değerleriyle ktm'le aynı veya daha iyi olması yanısıra renkleride aynı. ktmi invert yaparsan cfmotonun renkleri çıkıyor. Fakat fiyatlara bakınca ktm tam bir faiş fiyat tablosu gibi duruyor.
Bilginize. Selamlarla...
Hatta bendeki bir resmi invert edip yükledim. Arkadaki A harfi normalde turuncu, turuncuda turkuaz.
https://i.hizliresim.com/4j3bzp.jpg
Zaten cfmotonun tassarımcısıda ktmleri tasarlayan aynı tassarımcı.
Onları bana yollaforumdaki ktm fanatiklerini kızdıracak konular açmayın, sonra sizi kastedip 'adam olsaydınız da pahalı ktm alsaydınız' minvalinde laf sokarlar.
Resimleri invert edince aynı renk çıkması ne anlam ifade ediyor?
Motosikletlerin ağırlıklarina, şase dizaynlarına baksanız aradaki uçurum ortaya çıkıyor zaten...
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:28 ----------
Onları bana yolla5000km olmadan SDR'ın piston silindir değişti...
Uzun sürdü ama garanti altında gayet düzgün çalışarak hallettiler.
Ducati BMW de çok farklı değil. Kafam rahat olsun diyen Japon'dan vazgeçmemeli...
Ama motosikletler güzel. Millet bile bile boşuna almıyor hâlâ...
Ducati BMW de çok farklı değil. Kafam rahat olsun diyen Japon'dan vazgeçmemeli..