Honda mı Yamaha mı? İşte Bütün Mesele Bu!

Motosikleti
D400
Nasıl bir konu hortlatmadır bu arkadaş.

bu arada ikiside beş para etmez en güzeli yamasaki :queen:

Madem hortlattınız güncel bir ikilem ile karşı karşıyayım konu açmayayım boşuna. Yamaha Nmax 2018 mi - Honda pcx 2018 mi? 2. el değil sıfır. Fiyatlar teferruat aynı diye düşünün, hangisi ve neden?

İkisi de iyi ve kendini kanıtlamış marka, hangisi içinize sinerse hangisini beğenirseniz pek sorun yaşamazsınız..

yamaha parçası kolay bulunan bir marka değil kanımca :D honda galiba bu işte daha iyi :D hondanın parçasını köşedeki bisikletçide bulursun ama yamaha bayı öpmeden vermez parçayı sana , bisikletçiye bile kol gibi sokar.

Motosikleti
D400
Hocam Yamasaki bu amca değil miydi?

[url]https://i.hizliresim.com/dvDOq4.jpg[/url]

o amcca mı bilemem de motor bu; 50 cc :queen:

HTB1OUS4PVXXXXbXXFXXq6xXFXXXk.jpg

Madem hortlattınız güncel bir ikilem ile karşı karşıyayım konu açmayayım boşuna. Yamaha Nmax 2018 mi - Honda pcx 2018 mi? 2. el değil sıfır. Fiyatlar teferruat aynı diye düşünün, hangisi ve neden?

Nmax tabiki. ön arka disk fren, daha sportif görünüm ve daha sportif amortisörler, daha güzel gidiş, duruş ve viraj.

yamaha parçası kolay bulunan bir marka değil kanımca :D honda galiba bu işte daha iyi :D hondanın parçasını köşedeki bisikletçide bulursun ama yamaha bayı öpmeden vermez parçayı sana , bisikletçiye bile kol gibi sokar.

Rizede yaşıyorum sırf şu servis muhabbetine sinirlenip sattım hondayı en yakın servis samsunda 465 km uzakta yani. O parça bulunma muhabbetleri de eskidendi bana sorarsan artık en kötü ihtimalle internetten bir tıkla çinden ayağına getirebiliyorsun istediğin şeyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar