Ayar tutmaz uygun fiyatlı komple silindir takımı var 150 tl civarına ama benim tavsiyem orjinal komple takım almanızdır oda 450 tl civarı. O kadar çıkamam diyorsanız jianshe marka alın 300 lira civarıydı yanılmıyorsam
Gomlek degisti demissiniz hangi marka gomlek aldinizArkadaşım 2006 model YBR sini yaptırdı,Piston segman değişti,subap ayarları,karbüratör temizliği vs yapıldı şuan 110 u zor gören motosiklet düz yolda 125 i görüyor arkadaşım memnun tahminimce rödajı biteli 500 km felan oldu,en son bir hafta önce grup sürüş yapmıştık orada bi boşta gaz felan verdim çok güzel gaz yiyor.
edit:gömlekde değişti
Arkadaşım 2006 model YBR sini yaptırdı,Piston segman değişti,subap ayarları,karbüratör temizliği vs yapıldı şuan 110 u zor gören motosiklet düz yolda 125 i görüyor arkadaşım memnun tahminimce rödajı biteli 500 km felan oldu,en son bir hafta önce grup sürüş yapmıştık orada bi boşta gaz felan verdim çok güzel gaz yiyor.
edit:gömlekde değişti
Tam adamına denk geldin
ybrmin 60k kmye gelmesi sonucu kranktan ses,viteslerde geçmem problemi gibi saçma problemler yarattı.
Gerçi erken motor istedi ama hor kullanmamız sonucu yaptıralım dedik.
Yapılanlar;
piston-sekman
silindir rektefe
krank kolu değişim
krank bilyaları değişim
krank torna.
şanzıman dişlileri değişti.
debriyaj balatası değişti.
ve aklıma gelmeyen birkaç parça daha değişti veya onarım oldu.
Yan sanayi parça kullanıldı ve toplam meblağ 1050 lira tuttu.herşer dahil.
Orjinal parça ile bu saydıklarım yapılsa idi 3000 den aşağı çıkmazdı fatura.