- Konu Yazar
Hacı bugün arazide gezim dedim. Çok keyif aldım çok hoplayıp zıpladım. Bi tanesinde de 40-50 ile çamura girince hızlı lastik tutunamadi üstünden attı beni. Aldığımda gidon yükseltme filan vardı dağıldı hep. Şimdi ön tarafta sıkıntılar oldu. Gidon sola tam kilitte gaz kolu kısa kalıyordu. Yükseltme aparatlarınıda arazide düşürünce onu da çıkartmak zorunda kaldım. Şimdi gidon hafif sağa bakıyor. Gaz kolu takılmasını filan çözdüm ama.
Tamirci amortisör dedi ama düşene kadar hiç sıkıntı yoktu. Gidondan olma şansı nedir acaba sadece?
Son olaraktan aldığım panton motorun üstüne binerken yırtıldı. Bacak arası tarafından. Terzi dikebilir mi acaba o yırtığı sağlam olcak şekilde?
Hacı gidon borusunun yamulmuş olma ihtimali daha yüksek, amortisörle ne alakası varmış onu anlamadım, yada sorunu tam anlamamışta olabiliri.
Amortisör yüzünden gidonun yamuk durması için, o amortisörün gözle görülür biçimde yamulması lazım öyle bir durum varmı baktığında ?
o kadar yamulan amortisör zaten kıçı başı dağıtır keçe meçe kalmaz, keçeler sağlam mı ?
Fırsat bulduğunda bi fotoğraf atarsan daha iyi olur.
Pantolonuda her türlü diktirirsin dert değil o, benim pantolonun kıçı başı yama hep :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------
O değilde ben anlamadım şimdi, yeni NC750x dct enduro mu değil mi? Enduro gibi duruyor sanki... :silent:
(Konu yukarılarda kalsın diye şeyettim, fazla vurmayın)
Yav sorduğunda sorumu, enduro tabi ki.
Hatta Jarvis erzberg rodeo'da bu sene nc750x'le yarışacakmış :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------
Bir firma çıkartsa 50cc lik şu mondiale benziyen türde bir makine biz onu her şekil 100-150cc yaparız.. alırım eğlencesine atarım köşeye bir tane ne olucak trafik sigortası yok mtv si yok yattığı yerde bir yükü yok.. keyfine sür gitsin..
Ah bir de senin şu fikirlerine motosiklet firmaları da benim kadar değer verse ne güzel şeyler olacak logaritma