MOTORDAN DÜŞMEK

Walla Şile'ye gelirken arayacaktım ki kaza yaptığını söylemiştin. Neyseki gelmedin de... Çok soğuktu. Donduk geberdik :p Belki bu vesile ile motoru değiştirirsin. Zaten niyetinde vardı :p

Isıtmalı motosikletmi alacak :)

Bu arada abartma o kadarda soğuk değildi.
Tamam üşüdüm ama donmadım :)

Bir dahaki sefere sahili görür görmez soldaki restauranta gir. Dev gibi sobaları var.

Başka bir arada (bu aradayı kullanmıştım) ekildiğimide yazdım bir kenara ...

İlk kez gittiğimden arkadaş direk fenere götürdü. Sahil nerede? Restorant nerede bilmiyorumki :queen:

Motorda iki seçenek kaldı önümde:
1-Hızlı giden,
2-Araziye giren.

Aslında bunların hepsi boşluktan. Tabi Şile'yi düşününce aklımda sahilde nargile ile sahlep içmek vardı ama arazinin yabancısı olunca öyle eblek eblek bakar oluyor insan.

Çok ciddi bir uğraş bulmam lazım kendime. Can sıkıntım çok artıyor. Şu seçimlerde gelmek bilmiyor. Haftaya pazar hava gene açık gibi ama nereye gidilir ne yapılır bilmiyorum? Motor oldu 4600km. Yamaha ellerini ovuşturup bana uzaktan ^^gel gel gel^^ diyor...

Şimdi şuna dikkat ettim.

6 Ocak' ta burada bir çocuk İlk Kazam,Omzum Çıktı diye bir başlık açmıştı.Çocuğa 8 Ocağa kadar sadece 3 sayfa yazı yazılmış.(mobilden okuyorum)

Şimdi bugün açılan başlığa daha şimdiden 4 sayfa yazılmış:)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İlk kez gittiğimden arkadaş direk fenere götürdü. Sahil nerede? Restorant nerede bilmiyorumki :queen:

Motorda iki seçenek kaldı önümde:
1-Hızlı giden,
2-Araziye giren.

Aslında bunların hepsi boşluktan. Tabi Şile'yi düşününce aklımda sahilde nargile ile sahlep içmek vardı ama arazinin yabancısı olunca öyle eblek eblek bakar oluyor insan.

Çok ciddi bir uğraş bulmam lazım kendime. Can sıkıntım çok artıyor. Şu seçimlerde gelmek bilmiyor. Haftaya pazar hava gene açık gibi ama nereye gidilir ne yapılır bilmiyorum? Motor oldu 4600km. Yamaha ellerini ovuşturup bana uzaktan ^^gel gel gel^^ diyor...

O zaman Şile'nin orman yollarında, Darlık,Teke, Ağva yolunda falan sürmedin sanırım.

O zaman Şile'nin orman yollarında, Darlık,Teke, Ağva yolunda falan sürmedin sanırım.

Tabiki sürmedim. Şile bile 145km evime :queen:

Yanımda zincir yağı ile gezeceğim yakında. Millet 1000km’yi 2ayda yapıyor ben ise 1-2 günde. Lakin benim motor bana yetmiyor. Sebebi ise şuursuzca yol yaptığımdan gidiş hızım konforlu gelmiyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tabiki sürmedim. Şile bile 145km evime :queen:

Yanımda zincir yağı ile gezeceğim yakında. Millet 1000km’yi 2ayda yapıyor ben ise 1-2 günde. Lakin benim motor bana yetmiyor. Sebebi ise şuursuzca yol yaptığımdan gidiş hızım konforlu gelmiyor.

Başkan bir hafta da bizimle sür, ben mütemadiyen her hafta Caponord ve Cb650F yakalamaya çalışıyorum yakalayamıyorum :) Sen de katıl, seni de yakalayamayayım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hem araziye girsin hem hızlı olsun deyince mt09 geldi aklıma. Etrafınızda temiz 09 satan birileri varsa iletişime geçelim 😁

Son düzenleme:
Hem araziye girsin hem hızlı olsun deyince mt09 geldi aklıma. Etrafınızda temiz 09 satan birileri varsa iletişime geçelim

Sorma Mt-09'a bende fena ısınıyorum da ben bekarım. Sana ne oluyor? :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------

Başkan bir hafta da bizimle sür, ben mütemadiyen her hafta Caponord ve Cb650F yakalamaya çalışıyorum yakalayamıyorum :) Sen de katıl, seni de yakalayamayayım :)

Abi o motorları yakalamak zor. Uçmakdere'ye mi alsak sizi? ::150::::winkwink

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bizimkiler evli, akşam 6'da 7'de evde olmak durumundalar, Uçmak yaparsak geç olur, hanımlarından papara yerler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Napıyım bidaha mı gelecez dünyaya bakıyorum mt09 😁 Temizini uygununu denk getirirsem binecem sırtına vuracam kırbacı.

Alın size dereli mereli mt07-09 enduro 😁

[YT]HHFXQ9xnBVk[/YT]

Super Moderator
Gozlerim kanadi, birisi enduro bisiklet mi demis ve bilmemeniz normal seklinde cevap gelmis, yanlis forumda mi oturum
Actim naaptim :rendeer:

Bizimkiler evli, akşam 6'da 7'de evde olmak durumundalar, Uçmak yaparsak geç olur, hanımlarından papara yerler :)

Biz bekarız die yollarda ben heder olayım minnacık motor ile öyle mi? :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

Napıyım bidaha mı gelecez dünyaya bakıyorum mt09 😁 Temizini uygununu denk getirirsem binecem sırtına vuracam kırbacı.

Alın size dereli mereli mt07-09 enduro 😁

[YT]HHFXQ9xnBVk[/YT]

Al tabi MT-09. Bende bulayım bende alacağım. Önce milli piyango bileti alacağım tabi. Önce para sonra makina...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biz bekarız die yollarda ben heder olayım minnacık motor ile öyle mi? :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

Al tabi MT-09. Bende bulayım bende alacağım. Önce milli piyango bileti alacağım tabi. Önce para sonra makina...

Anacığıma dededen tarla kaldı, intikal başvurusu yaptık 2 tapu intikal etti diğer ikisinin intikal edilmesini bekliyoruz bakalım. İşlemlerle ben uğraştım genelde annem bi 25-30 koyacak gibi cebime 😀 Öyle hissediyorum, koymalı 😀

Aslında benim ilacım kara düzen martı kasa R6. Bak şuraya yazıyorum. Ya o beni sürer ya ben onu. Hakimiyet savaşı vermek istiyorum!..

Gozlerim kanadi, birisi enduro bisiklet mi demis ve bilmemeniz normal seklinde cevap gelmis, yanlis forumda mi oturum
Actim naaptim :rendeer:

Bisiklet olarakta var malum, aslında pekte yanlış bilgi değil :)
Ha Enduro denildiğinde motorcu birinin aklına bisiklet gelmesi beni sarsmadı da değil orasi ayrı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar